4. oktober 2021
Pilgrim udnævner ny Brand Direktør. Er der én, der kender Pilgrims DNA, så er det Katrine Seiffert Tiemroth. Siden 2010 har hun haft ledelsesansvaret for Pilgrims marketing- og PR-afdeling. 

Hun har med sikker hånd ført Pilgrim frem til brandets nuværende stærke position i markedet.  Hun har gang på gang aktualiseret Pilgrims udtryk og identitet og dermed sikret brandets vedvarende relevans for målgruppen. Med Katrine Seiffert Tiemroths udnævnelse i en nyoprettet stilling som direktør for Brand Management vil området fremadrettet få endnu større fokus og prioritet i Pilgrim.

Katrine Seiffert Tiemroth ser frem til at indtage sin nye rolle som Pilgrims Brand direktør og har fremfor alt fokus på at styrke brandet internationalt. ”Jeg er ikke i tvivl om at vi kan løfte Pilgrim internationalt. Vi har et stærkt personligt DNA, som taler til verden. Jeg vil fortsætte med at værne og videreudvikle relationer, netværk og samarbejder. Vi har et stort potentiale og er ambitiøse på vores udvikling. Jeg glæder mig til at få bedre tid til at udvikle, styrke og yderligere udfolde brandet sammen med resten af teamet i Pilgrim,” siger Katrine Seiffert Tiemroth.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.