27. februar 2018

Julie Mabeck

Julie Mabeck
Julie Mabeck bliver fra 1. april ansat i en nyoprettet stilling som kommunikationschef i SMILfonden. Her skal hun sikre, at SMILfonden bliver mere synlig gennem kampagner, events og presseomtale samt udvikle fundraisingideer og innovative tiltag, der kan sikre endnu flere SMIL hos børn i behandling på danske hospitaler.
 
“Jeg er så glad for at få Julie Mabeck med på holdet i SMILfonden, for der er brug for nogle stærke kræfter til at løfte den kommunikationsopgave, vi står over for. SMILfonden udvikler sig lige nu i et ret hæsblæsende tempo, og der sker så mange gode ting, som vi har brug for at få kommunikeret videre og udviklet på. Vi ønsker at give endnu flere børn og familier SMIL på læben i en barsk hverdag præget af sygdom, og vi vil danne nye fællesskaber på tværs af diagnoser hos de børn, der kæmper med alvorlige, kroniske sygdomme.” siger Sisse Fisker, der har stiftet SMILfonden.
 
38-årige Julie Mabeck kommer fra en stilling i DR. Her har hun de sidste knapt tre år arbejdet som redaktionsleder på Aftenshowet på DR1, hvor hun har haft ansvaret for at udvikle den journalistiske retning. Tidligere har hun arbejdet en årrække både som journalist og efterfølgende redaktør på Aftenshowet, men har også været redaktør på en række af DR1s store eventprogrammer som Året der gik og Året der gik i Kongehuset. Nu er hun imidlertid klar til at kaste sig over en anden del af journalistfaget.
 
“Jeg blev simpelthen forelsket i det her job i det sekund, jeg hørte om det. Jeg er vild med den positive pionerånd, der er i SMILfonden, og jeg ved, at vi kommer til at kunne gøre en kæmpe forskel for de mange danske børn, der bruger alt for meget af deres barndom på hospitalet. De fortjener i den grad SMIL og uforglemmelige oplevelser både på og uden for hospitalerne. Der er så mange gode historier, der bare venter på at blive kommunikeret videre, og det er en gammel ngo- og iværksætter-drøm, der går i opfyldelse for mig i denne her stilling,” siger Julie Mabeck.
 
Sisse Fisker og Julie Mabeck kender hinanden fra DR, hvilket også er medvirkende til, at samarbejdet nu bliver genoptaget.
 
“Jeg har prioriteret at ansætte ud fra menneskelige kvalifikationer, og hvem jeg personligt tror, kan løfte alle de spændende ting, der sker for SMILfonden lige nu. Julie Mabeck har en kæmpe erfaring, når det kommer til at udvikle ideer og historier, vinkle skarpt og differentieret til medierne og have det store kommunikationsmæssige overblik. Desuden kender jeg hende som kollega fra min egen tid på Aftenshowet og jeg ved, at hun har det rigtige drive og vil knokle løs for, at SMILfonden kan nå helt nye højder allerede her i 2018,” fortæller Sisse Fisker.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.