22. juni 2021

Jens Jørgen Madsen

Jens Jørgen Madsen

Erfaren pressechef til Radikale Venstre

Den 1. august tiltræder Jens Jørgen Madsen som pressechef i Radikale Venstre. Han kommer fra jobbet som Senior Tech Advisor for den danske tech-ambassadør i Silicon Valley og har over 20 års erfaring blandt andet som journalist på Christiansborg. 
 
”Jeg er megastolt, glad og naturligvis også ydmyg over at skulle arbejde for det Radikale Venstre, som står for nogle af de mest fundamentale kerneværdier i det danske samfund."
 
"Jeg glæder mig til at skulle kæmpe for det socialliberale Danmark. Ikke mindst i en tid, hvor splittelse, symbolpolitik og falske modsætninger fylder alt for meget. Der er brug for langsigtede og gennemarbejdede løsninger, der samler, og jeg håber at kunne bidrage positivt til den radikale ambition om at politik skal give mening,” siger Jens Jørgen Madsen. 
 
Jens Jørgen Madsen blev uddannet journalist i 1995 og har siden bl.a. arbejdet på Aktuelt og Berlingske på Christiansborg-redaktionen og var redaktør og tovholder på Berlingskes Politiko-projekt.
 
Han har desuden været journalist på ugebrevet Mandag Morgen, digital redaktør på Berlingske og er bl.a. forfatter til bogen ”Vind Fremtiden” udgivet i forbindelse med DI’s topmøde: ”Transforming Denmark, Winning the Future”.  
 
”Vi er afsindig glade for at få Jens Jørgen Madsen ombord. Han har en solid erfaring og en god blanding af både journalist-, Christiansborg- og rådgivererfaring og ikke mindst ledelseserfaring. Jens Jørgen har analytisk sans, et strategisk overblik, og et kæmpestort engagement, som utvivlsomt vil bidrage positivt til radikale aftryk,” siger Radikale Venstres souschef Eva Tingkær, der har ansvar for politik, presse og kampagne.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.