6. januar 2021

Ida Strand

Ida Strand
Stort velkommen til Ida Strand, som bliver ny kommunikationschef hos os i Kræftens Bekæmpelse ūüĎć

Ida Strand kommer med en robust erfaring indenfor kommunikationsledelse - som kommunikationschef i både Rigspolitiet og DI.

Ida tiltræder stillingen per 1. februar - og det er en moderne og velfungerende kommunikationsafdeling hos os i #KræftensBekæmpelse, som vores nye kommunikationschef nu sætter sig spidsen for.

Her forventer Ida, at hun kan være med til at styrke kommunikationsindsatsen yderligere gennem en endnu mere detaljeret indsats i de mange nye kommunikationsmuligheder, som findes i dag.

Ida Strand har i en lang årrække arbejdet med at få komplekse dagsordner til at blive til konkrete budskaber og handlinger i store danske organisationer – senest som kommunikationschef i Rigspolitiet. Det være sig brede budskaber til befolkningen om Corona eller målrettede og holdningsprægede budskaber om EU.

- Jeg er rigtig glad for at få en så dygtig og erfaren kommunikationschef med om bord. Jeg er sikker på, at Ida kan gøre vores moderne kommunikation endnu mere effektiv. Det bliver godt for kræftpatienterne, vores frivillige og for hele vores organisation, siger vores administrerende direktør Jesper Fisker.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du beh√łver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.