7. februar 2018

Iben Søgaard

Iben Søgaard
Iben Søgaard, 44 år, er ansat som Marketing Director hos den to år gamle cloud-virksomhed Cloudeon. Iben Søgaard er uddannet cand.ling.merc. i international markedskommunikation fra Aarhus Universitet og har i de sidste 14 år arbejdet hos Hitachi Vantara (tidligere Hitachi Data Systems), senest som Marketing Manager, hvor hun var ansvarlig for al markedsføring i Danmark.
 
”Iben er en meget stærk markedsføringsprofil og et kendt ansigt i it-branchen, hvor hun har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig. Hun vil uden tvivl få afgørende betydning for den strategiske positionering af Cloudeon i markedet og vil dermed komme til at spille en vigtig rolle for vores fremtidige vækst,” siger Søren Dandanell Nielsen, partner og Chief Business Development Officer hos Cloudeon.
 
Hos Cloudeon skal Iben Søgaard få virksomheden på landkortet og stå i spidsen for opbygningen af marketingafdelingen og den strategiske markedsføring på alle niveauer. Hun får således ansvaret for den overordnede marketingstrategi, herunder pr, intern og ekstern branding, web, events og partnerskabskampagner.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.