20. juni 2018

Frej Elbæk Schjeldal

Frej Elbæk Schjeldal
Spejderne byder i Frej Elbæk Schjeldal velkommen som ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen.

Sammen med de mere end 70.000 medlemmer har de fem korps i paraplyorganisationen Spejderne en målsætning om at øge antallet af nye spejdere og øge antallet af danskere, der arbejder med og stifter bekendtskab med spejdermetoderne. Dertil kommer åbningen af Ungdomsøen i 2019 – én af de mest ambitiøse satsninger i Danmark på ungdomsområdet i disse år:

”Vi er meget glade for at byde Frej Elbæk Schjeldal velkommen som ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen. Ansættelsen markerer, at Spejderne nu er klar til at tage næste skridt og skrue op for kommunikationen, og at vi står overfor en periode, hvor vi både skal udbrede kendskabet til spejderbevægelsen og spejderbevægelsens værdier, og samtidig sikre, at Ungdomsøen kommer rigtig godt fra land,” siger Thea Hass, direktør for Spejderne.

Frej Elbæk Schjeldal tiltræder stillingen den 6. august 2018. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef for IRONMAN i Norden og før det 10 år som seniorrådgiver og partner i King Street PR, kreativ strateg hos Primetime Kommunikation samt selvstændig konsulent for en række større organisationer og virksomheder:

Frej Elbæk Schjeldal bliver ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen pr. 6. august 2018.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.