3. februar 2023

Flemming Schultz

Flemming Schultz
Den 1. marts 2023 tiltræder Flemming Schultz som chef for kommunikationsafdelingen på Diakonissestiftelsen. Han kommer til jobbet med erfaring fra lignende chefstillinger hos blandt andet Børnerådet, Metropol (Københavns Professionshøjskole), Mødrehjælpen og senest, LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre. Han glæder sig til nye udfordringer og arbejdet med Diakonissestiftelsens mange forskellige afdelinger.
 
Den nye kommunikationschef er uddannet cand. mag. i historie og har en master-uddannelse i professionel kommunikation fra Roskilde Universitet. Han kommer til jobbet med en stor bredde af kommunikationsfaglige kompetencer og fortæller, at han lægger vægt på at skabe resultater gennem god dialog med både interne og eksterne interessenter. 
 
Konstitueret administrerende direktør Janne Elsborg er glad for ansættelsen:
 
”Flemming Schultz kommer til Diakonissestiftelsen med en betragtelig erfaring fra organisationer med et stærkt værdisæt i arbejdet for - og med - mennesker. Vi får en kommunikationschef og kollega med solide faglige, ledelsesmæssige og strategiske kompetencer. Vi glæder os til at byde Flemming velkommen og ser frem til samarbejdet.”

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.