27. februar 2018

Emilia Billing

Emilia Billing
Perfekta PR, som specialiserer sig i kommunikationsrådgivning for byggebranchen i Skandinavien, ansætter ny kommunikationsrådgiver for at vækste på det svenske marked.
 
Perfekta PRs nye kommunikationsrådgiver, Emilia Billing, har de helt rette kvalifikationer til at rådgive kunder inden for byggebranchen med sin erfaring som rådgiver for både internationale og svenske kunder inden for B2B.
Perfekta PRs direktør, Jens Flinker Nørgaard, fortæller om behovet for at styrke bureauets svenske kompetencer med et nyt kommunikationstalent:
 
”Vi ser et voksende behov for at kunne tilbyde eksperthjælp til vores kunder på samtlige markeder i Skandinavien, samtidig med at vi målrettet går efter at styrke vores team med skarpe profiler med en strategisk baggrund. Og her passer Emilia, hendes personlighed og erfaring perfekt ind.”
 
Emilia Billing kommer fra en stilling hos Kunde & Co, hvor hun arbejdede som kreativ Copywriter med særligt fokus på kunder inden for B2B. Emilia har en engelsk Master i Strategic Public Relations fra Lunds Universitet. Hun fortæller her om sin nye rolle:
 
”Det er altid en udfordring at forvandle komplekse historier til letforståelige og interessante budskaber. Men det er samtidig det spændende ved brancher som byggebranchen. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med de andre specialister i Perfektas team og hjælpe kunderne med at få gavn af de mange muligheder og platforme, der er tilgængelige i dag – og bidrage med endnu mere kreativitet i processen.”

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.