7. februar 2018

Cecilia Anberg

Cecilia Anberg
Cecilia Anberg, 26 år, har siden september 2017 været ansat som praktikant hos kommunikationsbureauet Morsing, hvor hun har haft ansvaret for at udvikle nye digitale projekter. Nu ansætter Morsing hende som kommunikationsassistent, så hun fortsat kan være med til at styrke bureauets digitale forretning.
 
Cecilia Anberg har specialiseret sig i digital kommunikation gennem en bachelor i kommunikation og digitale medier fra Aalborg Universitet og en kandidat i journalistik fra Syddansk Universitet, som hun afslutter til sommer. Hun kommer senest fra en stilling som marketingassistent hos Teknologisk Institut, Center for Uddannelse, hvorfra hun har opbygget erfaring inden for content marketing. Hun har tidligere arbejdet hos analysevirksomheden EyeReply.
 
”Cecilia er meget stærk på det digitale område, og hun har sat flere nye initiativer i gang her på bureauet. Det er med til, at vi som bureau får input til, hvordan vi kan blive ved med at udvikle vores ydelser,” siger Finn Morsing, administrerende direktør, Morsing.
Hos Morsing sætter Cecilia Anberg kunderne på det digitale landkort med videoer, infografikker og chatbots. Hun arbejder også med pr og kommunikation for flere af bureauets store kunder.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.