31. august 2020

Camilla Frank

Camilla Frank

Gyldendals Bogklubber henter flere kræfter til ledelsen og har hyret Camilla Frank og Ramus Navntoft, der begge tiltræder i juli som nye redaktionschefer. Det oplyser Gyldendal i en pressemeddelelse.

Camilla Frank kommer fra en stilling som Global Head of Fashion hos Miinto Group og har bl.a. tidligere været chefredaktør på Egmont-magasinet Alt for damerne og Benjamin Media-magasinet Costume samt chef for sociale medier hos Matas, inden hun rykkede til sin nuværende post

Direktør for Gyldendals Bogklubber, Christina Østerby, forventer, at de to nyansættelser kan skubbe på Bogklubbernes ambition om at få 25.000 nye medlemmer i år som en del af den nye strategi for forretningsgrenen ved bl.a. at styrke relationen til kunderne.

"Med Camillas sans for målgrupper og erfaring med forretningsudvikling styrker vi relationen til vores medlemmer, samtidig med at vi styrker vores organisation med en stærk leder. Med Rasmus får vi en stærk profil inden for tværgående indholdsproduktion og strategisk tænkning, som kan bidrage til den fokuserede kunderejse, der er en prioritet i Bogklubberne."

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.