31. august 2022

Andreas Bach Mortensen

Andreas Bach Mortensen
Andreas Bach Mortensen bliver ny områdedirektør i Landbrug & Fødevarer for ’Public Affairs & Kommunikation.’ Han kommer fra stillingen som chef for Public Affairs samme sted. Det nye område er en del af en større intern rokade og omorganisering.
 
Som et led i en intern omstrukturering har Landbrug & Fødevarer fundet ny områdedirektør i egne rækker. Det bliver 33-årige Andreas Bach Mortensen, der fremover skal lede området ’Public Affairs & Kommunikation’. 
 
Siden april 2020 har han haft sin faste gang på Axelborg som chef for ’Public Affairs’ og senere også som områdechef for ’Politisk Sekretariat. ’
 
Morten Boje Hviid, direktør for ’Politik, Bæredygtighed & Kommunikation’ siger: ”Jeg er selvsagt enormt glad for, at Andreas har takket ja til opgaven. Området bliver helt centralt for vores organisation, og Andreas har for længst bevist sit værd inden for politisk håndværk og ledelse. Nu er en af opgaverne, at L&F’s velrenommerede kommunikationsarbejde i højere grad sammentænkes med den politiske interessevaretagelse – og omvendt. Samtidig skal det digitale mindset være endnu skarpere, når det gælder vores omdømmeindsats og dialog med omverdenen. Det er han den helt rigtige til at stå i spidsen for”. 
 
I området er der også fundet to nye afdelingschefer i egne rækker. Nanna Rydal Østergaard bliver kommunikationschef og souschef i området. Julia Fennefoss Vollertsen bliver chef for afdelingen ’Digital, Kampagne & Branding’. Der skal dertil rekrutteres en ny chef for afdelingen ’Public Affairs’.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.