4. januar 2021

Anders Wik

Anders Wik
Anders Wik stoppede i marts 2019 som CEO hos NORD DBB for at prøve en friere rolle som selvstændig med base i et tidligere pakhus på havnen i Nexø på Bornholm. Herfra har han med sit eget selskab Ö arbejdet tæt sammen med virksomhedsledere og et seniorteam af kreative om at løse designmæssige og kreative udfordringer på strategisk niveau. En af kunderne har været DecideAct, som Anders Wik nu bliver en del af som investor og Chief Brand Officer.
 
”Jeg mødte Flemming Videriksen, founder og CEO i DecideAct, for seks år siden, og vi klikkede med det samme,” fortæller Anders Wik. ”Vi har nok også begge tænkt, at vi skulle lave noget sammen på et tidspunkt. De seneste to år har vi delt kontorlokaler i Nexø, og i forbindelse med børsnoteringen af DecideAct på Nasdaq First North kom vi til at tale sammen igen. Nu har jeg takket ja til en nyoprettet stilling pr. 1. januar som Chief Brand Officer.Opgaven er klar: at positionere DecideAct som globalt household brand inden for Strategy Execution Management.”

Efter 20 år som strategisk og kreativ rådgiver på bureau er det nyt for Anders Wik at skulle være på den anden side af bordet, og den udfordring ser han frem til at gå løs på. ”Jeg har de seneste år arbejdet direkte med virksomhedsledere, bl.a. med at bygge et brand for en ny international bank fra bunden af, så selve det at være ansvarlig for at bygge et brand, er ikke nyt for mig. Det er konteksten med at arbejde med det internt, og ikke som ekstern rådgiver, som er ny. Jeg har dog som konsulent arbejdet tæt sammen med DecideAct de seneste to år og kender derfor virksomheden og teamet godt. Det er et superkompetent internationalt hold, jeg bliver en del af, og det glæder jeg mig utrolig meget til,” siger Anders Wik.

CEO Flemming Videriksen er glad for at få en kapacitet som Anders Wik med ombord. ”Med en vellykket børsnotering på Nasdaq First North og masser af nye investorer i ryggen er vi dedikeret til at realisere vores vækststrategi med positionering af DecideAct som globalt household SEM-brand for store virksomheder og organisationer. Anders kender vores virksomhed, forstår produktet og har en unik erfaring og indsigt i de aspekter, som er afgørende i konkurrencesammenhæng, så vi er helt sikre på, at han er den rette mand til at lede arbejdet med at bygge DecideAct-brandet op,” siger Flemming Videriksen.

Anders Wik har arbejdet i ledende stillinger for førende bureauer i Norge og Danmark for kunder som McDonald’s, Carlsberg, SAS, DFDS, Telenor, HBO Nordic, Spies og Øresundsbron. Anders har desuden været Managing Partner for det norske digitale bureau TRY Apt og har arbejdet som tekstforfatter for de norske bureauer Dinamo og Virtual Garden. Anders var i 10 år medlem af bestyrelsen i Creative Circle og var med til at opbygge den største nordiske award for kreativitet - Creative Circle Award.
 
DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.