10. august 2018

Adam Estrup

Adam Estrup
Veterinærindustriens brancheforening, VI Nordic (Veterinary Industry Nordic), har pr. 15. august 2018 ansat Adam Estrup, 53, som administrerende direktør.
 
Han får ansvar for opbygning af en nordisk organisation på skuldrene af den danske med teknisk og regulatorisk support til medlemmerne, markedsføringsnævn, m.v. samt organisationens daglige drift og udvikling med udgangspunkt i København.
 
Målsætningen er dels at styrke industriens muligheder for at komme til orde, dels at udnytte de potentialer, der ligger i en fællesnordisk tilgang til lægemidler til dyr – både smådyr og produktionsdyr.
 
Adam Estrup har i 11 år arbejdet som uafhængig virksomheds- og kommunikationsrådgiver, især indenfor Life Science og teknologi, deltaget i advisory boards og start-ups. Han har tidligere været kommunikationsdirektør hos lægemiddelvirksomheden LEO Pharma A/S samt erhvervsjournalist på flere medier, herunder Berlingske Tidende. Han er uddannet maskiningeniør, MA i kommunikation og indenfor Human Resource Management.
 
VI Nordic, der tidligere hed Veterinærindustriforeningen, vil med et nordisk fokus følge medlemmernes struktur og tilgang til markedet. Mange medlemmer har fællesnordiske organisationer; flere med dansk hovedkontor og salgsselskaber i de øvrige nordiske lande.

Flere jobhop

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.