Jobhop på Kforum

Indsend også dit jobhop. Send os et jobhop her.
Danfoss styrker sin grønne profil med tidligere toprådgiver
 
Sara Vad Sørensen tiltræder stillingen som analysechef i Danfoss.
 
Pr. 15. november 2021 er Sara ansat som analysechef med reference til Head of Group Communicatio & Sustainability Martin Rossen i Danfoss. Som analysechef skal Sara, i et tæt samarbejde med Danfoss' segmenter og regioner, skabe større indsigt og forståelse for den vigtige rolle som energieffektivitet har for den grønne omstilling. 
 
Sara er 34 år, har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet, en master i udviklingsøkonomi fra London School of Economics og kommer med 10 års erfaring fra Christiansborg og centraladministrationen, senest fra en stilling som særlig rådgiver for statsministeren med klima og økonomi som hovedansvar. Sara vil arbejde fra Danfoss-kontoret i Amaliegade i København.
 
”Den grønneste energi er dén, vi ikke bruger, og Danfoss har i dag de energieffektive løsninger, som kan sikre, at ord og klimaambitioner bliver til handling. Vi har intelligente systemer til bygninger, som reducerer energiforbruget. Vi producerer powermodulerne til millioner af elbiler fra over 20 kendte bilmærker. Og meget andet, som alle skal høre om. Sara kommer med stor erfaring, enorm kompetence og et drive, som jeg glæder mig til at se udfolde sig i denne nye rolle. Hun bliver en vigtig tilføjelse til et allerede stærkt hold, der skal skabe større indsigt og inspiration til alle, der ønsker at forstå, hvorfor 40 procent af Paris-aftalens målsætninger kan nås ved hjælp af elektrificering og energieffektivitet,” siger Martin Rossen, Senior Vice President, Head of Group Communication & Sustainablity i Danfoss.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.