Jobhop på Kforum

Indsend også dit jobhop. Send os et jobhop her.
Sundhedspolitisk profil bliver public affairs chef i Holm Kommunikation

Holm Kommunikation har ansat Thorstein Theilgaard i en nyoprettet stilling som public affairs chef. Thorstein har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri og har en fortid som medlem af Folketinget for SF.

Der er travlhed hos Holm Kommunikation med nye opgaver og kunder, og derfor opruster bureauet med en erfaren profil med stor indsigt i den politiske proces samt et solidt tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Som generalsekretær i Bedre Psykiatri har Thorstein Theilgaard konkrete erfaringer med at sætte et område på politikernes dagsorden og skabe konkrete politiske resultater, bl.a. den kommende 10-årsplan for psykiatrien samt styrkelsen af området i finansloven for 2020.

”Vi er ret begejstrede for at få en dygtig og erfaren interessevaretager, som Thorstein, med på holdet. Thorstein har et væld af politiske kontakter og kan med sin viden om dansk politik skabe konkrete resultater for vores kunder samt styrke vores position inden for public affairs - også digitalt,” siger Morten Holm, partner i Holm Kommunikation.

Thorstein Theilgaard siger: ”Jeg glæder mig enormt over at blive en del af et meget skarpt hold, som er blandt de dygtigste ud i digitale kampagner og kommunikation. Kommunikation og public affairs går ofte hånd i hånd med hensyn til at skabe en forbedring eller sætte en problemstilling på dagsordenen.”

Holm Kommunikation arbejder med PR, public affairs og corporate communications med særligt fokus på digitale kampagner og koncepter. Bureauet har ca. 20 medarbejdere med kompetencer indenfor bl.a. tech, sundhed og livsstil, adfærdskampagner og interessevaretagelse.
Fundraising-ekspert indtager direktørstolen hos Mercy Ships Danmark
Christian Sophus Ehlers skal de næste 10 måneder sætte kursen for Mercy Ships Danmark, der er med til at drive verdens største velgørende hospitalsskibe. Her får den garvede fundraising-ekspert rollen som adm. Direktør. Han skal lede organisationens sekretariat, navnlig med fokus på at styrke Mercy Ships digitale tilstedeværelse og fundraising, mens organisationens generalsekretær er på barsel.

Christian Sophus Ehlers har 15 års erfaring fra forskellige medlems- og interesseorganisationer og kommer fra en lederstilling som mediechef hos UNICEF Danmark. Han har herudover en fortid hos Socialdemokraterne, Folkekirkens Nødhjælp og BUPL.
Mercy Ships Danmark blev grundlagt som organisation i 2009 og giver ombord på hospitalsskibe gratis operationer og lægehjælp til nogle af verdens fattigste i Vestafrika. Det særlige ved Mercy Ships er, at bemandingen på hospitalsskibene udgøres af frivillige. Det er fx søfolk, læger, sygeplejersker, tandplejere, fysioterapeuter og andet personale, der udfylder alle funktioner på skibene. 
”Mit arbejdsliv vil jeg bruge på noget, der giver mening på et dybere plan. Det gør arbejdet hos Mercy Ships Danmark. Jeg vil gerne være med til at udvikle organisationen, så vi kan blive en endnu stærkere drivkraft i at kunne yde en indsats for mennesker i udsatte positioner i verdens fattigste lande”, siger Christian Sophus Ehlers og uddyber: 
 
”At skabe konkrete, betydningsfulde og afgørende forandringer i det enkelte menneskes liv, når vi giver livsforandrende operationer på hospitalsskibet, er for mig meningsfuldt. Det giver mig værdi, energi og drive til at gå på arbejde.”
 
For Christian Sophus Ehlers, der i en årrække har arbejdet med ledelse, fundraising og medlemshvervning, er det at blive en del af forholdsvis ung og lille organisation, en forandring og en udfordring, han glæder sig til.
 
”Der er en stor alsidighed i mine nye opgaver – også en masse nyt - fx i samarbejdet med bestyrelsen, som jeg ser meget frem til at bidrage til,” siger Christian Sophus Ehlers og fortsætter:
 
”Det er en både fantastisk og meget konkret sag, som Mercy Ships har. Alle kan intuitivt forstå hospitalsskibe og den store livsforandring, som de patienter, der bliver opereret ombord, oplever. Det er min ambition at yde mit bidrag og byde ind med de erfaringer, jeg har, for at bakke op om Mercy Ships arbejde, især ift. fundraising fra private donorer og i form af virksomhedssamarbejder. Samtidig skal jeg også være med til at sikre, at vi også hverver frivillige til arbejdet i foreningen i Danmark og ombord på hospitalsskibene”.
 
Mercy Ships Danmarks bestyrelsesformand, Randi Mondorf, glæder sig over samarbejdet med Christian Sophus Ehlers:
”Christian kommer med en lang og relevant erfaring i forhold til den udvikling Mercy Ships nu for alvor skal i gang med. Vi er meget glade for at få Christians fundraising-erfaringer ombord. For det er vigtigt for os, at vi udvikler vores samarbejde med sponsorer og hverver flere medlemmer. Om ca. et år sætter vi endnu et hospitalsskib i drift, så vi kan yde livsforvandlende hospitalshjælp til endnu flere fattige afrikanere. Det kræver finansiering og en udvikling af vores organisation”. 
Christian er uddannet Cand.scient.adm og har en lederuddannelse, Diplom i Ledelse.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.