Jess Bødiker


Jess Bødiker

Jess Bødiker

Karma: 1 (?)

Effektiv markedsføring af socialpædagogiske opholdssteder

Århus Konsulenternes faglige leder- og socialkonsulent, Jess Bødiker, tilbyder kvalificeret og effektiv markedsføring af socialpædagogiske opholdssteder - med fokus på maksimal eksponering på side 1. i søgemaskinen Google.

Socialpædagogiske opholdssteder tilbydes topplaceringer i Google - på baggrund af optimering af socialfagligt relevante søgeord- og kombinationer af søgeord.

Socialpædagogiske opholdssteder kan opnå maksimal eksponering på side 1. i Google - på selvvalgte søgeord- og kombinationer af søgeord, der anvendes til konsekvent og målrettet markedsføring af socialpædagogiske opholdssteders socialfaglige kvaliteter og særlige kendetegn for indsats.

Markedsføring af socialpædagogiske opholdssteder på side 1. i Google, kunne fx. tage udgangspunkt i socialfagligt relevante søgeord som: Socialpædagogisk opholdssted for unge, opholdssted med intern skole, opholdssted med efterværn, opholdssted til adfærdsvanskelige unge, opholdssted til socialt belastede unge, opholdssted til udsatte børn og unge m.m.

For yderligere information og/eller et uforpligtigende tilbud på markedsføring af et socialpædagogisk opholdssted, indeholdende garanti for resultat, kontakt venligst faglig leder, Jess Bødiker, på tlf: 22494957 og mail: jessboediker@live.dk

Giv din stemme

6 stemmer
3,8/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

60 JOB

Programkoordinator

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.