Jesper Larsen


Jesper Larsen

Karma: 10 (?)

Forfatter:

1


artikler

21


indlæg

Oprettet på Kforum: lørdag 13. august 2016

Om

Blog er ved at blive flyttet til ipressen.com 
 
Selvbestaltet fakta-tjekker og mediekritiker. 
 
I min blog har jeg allerede dokumenteret falske nyheder i danske medier før det blev populært at bruge ordet "fake news". Jeg har lavet den eneste kvantitative undersøgelse af EU's officielle propaganda task-force, East StratCom, der afslørede angribelige motiver og kvalitet, hvilket har ført til flere ændringer i deres produkt - på overfladen. Dette er sket, fordi Marie Krarup (MF) har bragt problemstillingerne op i Folketinget.
 
Ved at levere omfattende dokumentation til journalister på Politiken blev det afsløret, at East StratCom samarbejdede med folk bag et ukrainsk/britisk efterretningsprojekt, der dødslister journalister, herunder danske.
 
Medierne dækker gerne emner som byggesjusk, fødevaresjusk og sjusk i det offentlige, men aldrig historier om mediesjusk. I min blog dokumenterer jeg ikke kun propagandistiske, men også falske historier, der påvirker befolkningen kollektivt, herunder journalister, politikere og vælgere.
 
Disse emner diskuteres ikke i medierne og den etablerede presse, der i stedet støtter tiltag, der begrænser borgernes adgang til information og offentligt finansierede informationsfiltre. 
Begrundelsen for disse tiltag er: At beskytte borgerne. Medierne har valgt at bekæmpe sine kritikere, istedet for at gå i dialog med dem.
 
Når vi siger at et demokrati er baseret på frie og kritiske medier, så mangler man at tilføje selvkritiske.
 
 

Artikler

 
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.