Jesper Jensen


Jesper Jensen

Tlf. 60186995

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

3


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 9. januar 2017

Om

Sprogsnørd med kompetencer inden for marketing, radio og kommunikation.
 
Uddanelsesbaggrund: Jeg har en kandidatgrad i Informationsteknologi. Denne læste jeg på Aalborg Universitet, og jeg har i løbet af dette studie optjent stærke kompetencer inden for blandt andet kommunikation samt audiovisuel produktion, både hvad angår tilrettelæggelse og eksekvering.
 
Jeg er skarp til at analyse alverdens medietekster. Jeg er, grundet min akademiske baggrund, god til at inddrage relevante teoretiske perspektiver i forbindelse med mit analysearbejde.  
 
Jeg har, udover min kandidat, en bachelorgrad i Dansk, og i forbindelse med dette studie er mine sprogkundskaber blevet udviklet i voldsom grad. Dette har haft den herlige konsekvens, at jeg nu er i stand til at skrive levende, fejlfrit og yderst præcist. Jeg har ydermere erhvervsserfaring som tekstforfatter hos tekstbureauet Tekstspot, hvor jeg skærpet mine kommunikative evner yderligere.  
 
Yderligere info: Jeg laver podcast, der udkommer hver 14. dag. Podcasten hedder 'Sight-seeing', og den udarbejdes i selskab med en god kammerat. I hver udsendelse tager vi ud til en dansk by, som vi går en tur i, mens vi kommenterer på vores omgivelser og vender verdenssituationen. Indholdet er typisk spiddende, underholdende og satirisk. Vi er to stille og rolige, men også frustrerede fyre, og vores frustrationer kommer ofte til udtryk, når vi podcaster, da vi jævnligt taler om håbløsheden i verdenen. Dog aldrig på brokkende måde, der giver lytterne hovedpine, men altid med et glimt i øjet. 
 
Jeg skriver skønlitterære værker i min fritid. Jeg er netop blevet færdig med min første roman "I afmagtens centrum", som jeg håber at få udgivet inden for en overskuelig fremtid.
 
Derudover har jeg mit eget tekstbureau, der hedder Tekko. Dette bureau ejer jeg sammen med en kammerat. Vi er dog begge travle mennesker, hvorfor dette projekt er sat en smule på stand-by. 

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aalborg Universitet
2011 - 2016
Kandidat
Informationsteknologi
• Fagligt fokus: Udvikling af kompetencer inden for audiovisuel produktion, finansiering af projekter, undersøgelsesdesign til studier af digitale medier, medieret kommunikation, analyse af diverse medietekster og tilrettelæggelse af produktioner. • Erfaringer: Øget viden om, hvordan man tilrettelægger forskellige videnskabelige undersøgelser, erfaring med at producere audiovisuelt indhold - både optagelse og redigering, viden om, hvordan man strukturerer og afvikler en produktionsproces, og praktisk erfaring fra 3 måneders praktikophold hos ANR. • Showreel: I løbet af studiet har jeg bidraget til at udarbejde en række audiovisuelle produktioner: • En kortfilm i kurset ’medieproduktion’: https://www.youtube.com/watch?v=YWkCbE8dEAg • Et bud på en potentielt viral reklamefilm for Bianco. Reklamen er målrettet unge fyre, der tilhører mandetypen ’drengerøven’. Filmen er lavet i forbindelse med kurset ’Medieret strategisk kommunikation’: https://www.youtube.com/watch?v=vlwbXyyUAPU • Et bud på en film, der kunne starte en kreativ, folkelig bevægelse i forbindelse med play-off-kampen mod Sverige i 2015: https://www.youtube.com/watch?v=LU4UM1f2KPc

Artikler

 
Søndag 22. oktober 2017
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.