Jesper Brunander


Jesper Brunander

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 11. januar 2021

Om

Spørger man venner og familie, så er der ingen tvivl: De svarer alle, at Jesper Brunander er født med en galopperende iværksætter i maven. Og det kom allerede til udtryk, da han var helt lille. Det startede med, at han hentede frokost til klassekammeraterne mod at han fik en lille fortjeneste ud af det
 
Kendetegnende for Jesper Brunander er, at han udover at være en innovativ iværksætter også har en særlig evne til at være nytænkende og realisere de gode idéer. ’Jesper, du forstår ikke altid andre folk omkring dig, fordi du tænker’, siger hans mor tit. 
 
Iværksætteriet startede med en tøjvirksomhed, der på kort tid omsatte for millioner, hvorefter Jesper Brunander for alvor begyndte investere i ejendomme. Han startede med at købe lejligheder enkeltvis for at sætte dem i stand og sælge dem videre med fortjeneste, men inden han havde set sig om, var det lykkedes ham at opbygge et stort ejendomsudviklingsselskab med store transaktion, lejekontrakter og totalentrepriseaftaler. Et projekt, som Jesper Brunander lykkedes med trods det, at han ingen forudgående erfaring havde.
Jesper Brunander er selvlært, og det skinner igennem i COPI Group. Her er man nemlig ikke bange for at gøre tingene anderledes end resten af branchen, hvis arbejdsprocesser ret beset kan opgøres i to kategorier: køb og salg.
 
Sådan er det dog ikke i COPI Group, hvor designperspektivet udgør den røde tråd i det daglige arbejde. Og det udspringer af Jesper Brunanders tankegang, hvor hvert enkelt projekt skal ses fra helikopterperspektiv. Hvem har boet her? Hvilke historier fortæller væggene og rummene? Hvilke historiske begivenheder har fundet sted her? Det er blandt andet den tilgang til arbejdet med ejendomsinvestering, som har fået Jesper Brunander til at rette et særligt fokus på historiske og fredet ejendomme.
 
Også når det kommer til arbejdsprocesser og optimering heraf, er Jesper Brunander ikke bange for at gå nye veje, og han kigger gerne ud over landets grænser, når han skal hente inspiration. Da han skulle sælge 13 ny istandsatte lejligheder i København allierede han sig med to ejendomsmæglere i stedet for kun én, hvilket ellers er kutyme i Danmark. Sammen med de to mæglere fandt Jesper Brunander et effektivt system til håndtering af salgsprocessen, og det gav pote – allerede inden lejlighederne var sat i stand, var de alle blevet afsat. 
 

Samarbejde og innovation på tværs

I dag kan man ikke nævne Jesper Brunander og COPI Group uden og også at sige Vision Ejendomme. Virksomheden er kulminationen på flere års tæt samarbejde mellem COPI Group og Vision Properties, som, for at stå stærkest rustet i en ejendomsbranche med høj konkurrence, tog beslutningen om at forene sig under navnet Vision Ejendomme.
Inden sammenlægningen havde COPI Group og Vision Properties de seneste knap 6 år fungeret som selvstændige virksomheder, der samtidig med at samarbejde og investere i fælles projekter også opererede på egen hånd. Men i løbet af de senere år, efter de to virksomheder har slået sig sammen under Vision Ejendomme, har en række større nybyggerier og projekter i København set dagens lys.
 
For nuværende beløber Vision Ejendommes projektportefølje sig op på 4,5 milliarder danske kroner. I andre tal svarer det til rundt regnet til 150.000 kvadratmeter fordelt ud over 1.700 enheder med aktiviteter i Danmark såvel som i England. Herudover indbefatter Vision Ejendomme 24 selskaber.
 
Det professionelle ægteskab mellem COPI Group og Vision Properties har for Jesper Brunander også betydet et tæt samarbejde med nu afdøde Lars Larsen og JYSK-koncernen. Lars Larsen Group er sammen med Jesper Brunander og COPI Group ejerskabspartnere i Vision Ejendomme, og det er COPI Group, der i dag administrerer alle ejendomme for Lars Larsen Group for JYSK-koncernen.
 
Når det kommer til ejendomsinvesteringer, har så har Jesper Brunander aldrig været bange for at indgå i samarbejder. I perioden fra 2011 til 2015 havde Jesper Brunander et tæt samarbejde med Artha Kapitalforvaltning, og sammen opbyggede de i løbet af små fem år en ejendomsportefølje bestående af 26 ejendomme fordelt på knap 30.000 kvadratmeter. I hele perioden stod Jesper Brunander for al drift, herunder administration, myndighedsbehandling, udvikling og ombygninger. I 2015 blev den samlede portefølje solgt for et stort 3 cifferet million beløb til en engelsk investor, hvilket gjorde porteføljen til den 5. største boligtransaktion det år.  

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
COPI Group
Siden 2011
Grundlægger og aktionær Ansvarlig for nye internationale projekter og investorer.
Vision Ejendomme
Siden 2002
Grundlægger

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.