Jens Nielsen


Jens Nielsen

Jens Nielsen

Karma: 147 (?)

Forfatter:

3


artikler

22


indlæg

Hvor finder man krisekommunikationen?

Velkommen

Stort set da vi begyndte at diskutere vores planer om at udføre vores speciale sammen, blev vi hurtigt enige om at tilknytte en blog til processen. Formålet med bloggen er at fortløbende dokumentere vores arbejde, både for vores egen skyld, men også så vi har noget at præsentere ud af til. Her vil vi forsøge at løbende beskrive vores proces samt præsentere vores teser, således vi eventuelt kunne skabe en sund debat i vores netværk, der skulle kunne bidrage til en formindskning af vores omverdens kompleksitet og forøgelse af vores egen (for nu at bruge et Luhmanns begreb).

Hvad selve specialet handler om kan du læser under Projektet, mens der står lidt mere om os under Forfatterne.

Som en del af processen indgår selvfølgelig en større empiri indsamling. Hvor den konkrete og systematiske empiri indsamling selvfølgelig bliver nøje planlagt efter grundige metodiske overvejelser, står vi dog på nuværende tidspunkt i en situation hvor vi blot søger at udforske feltet. Dette er for at se hvordan krisekommunikationen forekommer hos virksomheder på de sociale medier. På trods af at vi begge er mediekyndige studerende (med masser af fritid) er vi selvfølgelig ikke lige så stærke som vores kollektive netværk. Derfor er dette indlæg en anmodning ud i netværket.

Oplever du danske virksomheder krisekommunikere på sociale medier? Og særligt: Har du oplevet, at virksomheden har skulle forsvare sig over for eventuelle kritiske spørgsmål fra brugerne eller respondere på kritiske historier fra andre medier via sociale medier? Her tænker vi umiddelbart på medier som Facebook, Twitter, blogs (både private og hos virksomheder) men også andre sociale medier. Hvis du har, så del endelig casen ved at skrive lidt herom i kommentarfeltet. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os pr. mail på jn.jens.nielsen@gmail.com eller sorendahm@gmail.com.


Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

44 JOB

Presserådgiver

Se alle job Indryk job

Kursus

Digital Content Bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Job

Projektleder

Frist: 10. august

Digital fundraiser

Frist: 16. august

Presserådgiver

Frist: 18. august
Se alle job Indryk job

Kursus

Få værktøjer til bedre forandringskommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.