Jens Mygind Bertelsen


Jens Mygind Bertelsen

Jens Mygind Bertelsen

Karma: 0 (?)

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice ser styrke

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice ser styrke, der hvor mange andre ser svagheder, og hos dem har man et motto om, at man kommer længst og skaber de bedste og mest holdbare resultater for mennesker, når man vælger at fokusere på styrker frem for svagheder.

varda jobservice

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice ser på styrke i arbejdet. Uanset hvor mange svagheder, man støder på i enkelte mennesker, er der altid også mange styrker. Det handler bare om at grave dem frem og bygge videre på dem. Fundamentet for udvikling og styrke er der i forvejen. Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice ser det som deres opgave at oplyse alt det, som før lå hengemt i mørke, og det bestræber de sig på i alt deres arbejde med sagsbehandling, rådgivning og hjælp til bestyrket og forbedret ledelse.

Ifølge Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice giver et målrettet og bevidst fokus på at fremhæve og stimulere styrker ved mennesker, frem for at fremhæve svagheder, meget gode og varige resultater. Mennesker kan bedst lide at få at vide, at de er gode til noget, og ved hjælp af at fremdyrke styrkerne, kan man også komme til at skabe endnu mere styrke på andre områder. Start gerne der, hvor der er noget godt at hente i menneskers ressourcer. Først derefter kan man gøre noget ved svagheder, mener Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice. Hvis en præst udelukkende fortalte mennesker, hvor forkerte og fortabte de var, ville han aldrig omvende en eneste sjæl. Det er det samme i socialrådgivning. Mennesker har ikke brug for at starte der, hvor det gør mest ondt, dybt inde i svaghederne, men med det gode og stærke i dem, mener Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice. Hvis man vil hjælpe andre, gør man det bedst ved at forstå og møde dem med alle de styrker og svagheder, som alle mennesker nu engang har, siger Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice.


Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Communications Director

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.