Jens Mygind Bertelsen


Jens Mygind Bertelsen

Jens Mygind Bertelsen

Karma: 0 (?)

Jens Mygind Bertelsen er uddannet PAS-konsulent

Det er ikke sikkert, at du har hørt om ham før. Hvis du ikke har, så gør det ikke noget, da du i denne artikel får et godt indryk af, hvem Jens Mygind Bertelsen fra Varda ApS Jobservice egentlig er.

Denne artikel henvender sig især til dig, der gerne vil vide, hvem Jens er og hvad hans uddannelse egentlig betyder.

Uddannet PAS-konsulent

Som sagt så er Jens Mygind Bertelsen uddannet PAS-konsulent. Og denne uddannelse er taget via http://www.munkholm.cc/. Munkholm er et meget professionelt og anerkendt kursus- og projektcenter, hvor der bliver udviklet en række pædagogiske redskaber med henblik på at støtte børn og voksnes udvikling – både hvad angår personlig-, faglig- og socialudvikling.

Hvis du selv drømmer om at blive udstyret med en række pædagogiske redskaber, der gør dig i stand til at hjælpe andre med deres udvikling, så kan det i den grad anbefales at tage en uddannelse som PAS-konsulent. Uddannelsen gør dig i stand til at udvikle mennesker på en meget effektiv og kvalitativ måde.

Hvad er PAS egentlig for noget?

Det er bestemt ikke alle personer, der ved hvad PAS står for – og med ganske god grund. Det er nemlig et system, der ikke er almen kendt blandt befolkningen. Helt konkret står PAS for Pædagogisk Analyse System, og det er altså den uddannelse som Jens Mygind Bertelsen har taget.

PAS er et system, der er udviklet med henblik på at forandre menneskets billede af sig selv. Det vil altså sige, at systemet er værd at benytte, hvis der er tale om en person med en depression, der gerne vil have en lysere tankegang.

Pædagogisk Analyse System kan faktisk bruges inden for alle de forskellige socialområder. Det gælder både børn, voksne og faktisk også det ældre segment. Det er bl.a. derfor, at PAS-uddannelsen er så god at have, hvis du arbejder med social udvikling.


Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Presserådgiver

Se alle job Indryk job

Job

Praktikant

Frist: 10. april

Senior Media Relations Advisor

Frist: 4. april

Praktikant

Frist: 16. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.