Jens Mikkelsen


Jens Mikkelsen

Jens Mikkelsen

Karma: 0 (?)

Meabco: Om en livsforlængende kræftkur
Nyhed fra Meabco:
 
Jyllands-Posten har publiceret artiklen ”Førende kræftforsker: Livsforlængende kur mod kræft rammer os om fem til ti år”. Artiklen omhandler en unik kræftbehandling - en behandling, der er tilpasset individuelle personers genetik og kræftform. Denne tilpasning skyldes, at enhver kræftform såvel som dens følgevirkninger på mennesker altid vil være unik og forskellig fra individ til individ. Den forskning, artiklen beskriver, kan dog ikke kurere kræft fuldstændigt, som det ser ud nu. Der er i stedet tale om en behandling, der er livsforlængende hos patienterne.
 
Tendensen er, at antallet af kræft-overlevende har været i stigning de seneste mange år. Dette er en enorm positiv tendens, navnlig fordi antallet af personer, der bliver ramt af kræft, ikke har været faldende. Mange kræftformer er imidlertid usammenlignelige og meget svære at behandle grundet deres enorme kompleksitet. Fx er det kun én pct. af kræftramte i bugspytkirtlen i live 10 år efter diagnosen, skriver Anders Leonhard for Jyllands-Posten.
 
I den originale artikel fra The Independent anføres det desuden, at det højeste antal af overlevende inden for 10 år er testikelkræft-patienter. Eksempelvis er 78 pct. af personer med brystkræft i live 10 år efter diagnose.
 
En anden tendens viser, at det er personer i 50’erne og 60’erne, der har størst tilbøjelighed til at blive ramt af kræft. Og denne behandling/forskning baseret på menneskets individuelle genetik kan reelt set øge deres levetid med 20-30 år, såfremt den bliver så vellykket som forhåbningerne. Det vil resultere i væsentligt højere levealdre hos personer med kræft i verden.
 
For kort at opsummere: Denne forskning kan resultere i, at læger i fremtiden kan udskrive medicin til kræftpatienter baseret på deres kræftform.
 

Til medarbejderne i Meabco

Denne nyhed er rettet mod medarbejderne i Meabco. Hos Meabco følger medarbejderne altid med i, hvad der rører sig inden for kræftforskning i verden. Netop kræftforskning handler ovenstående artikel om, og artiklen er især interessant, da det skal blive spændende at følge udviklingen og se, hvorvidt den omtalte innovative behandling vil blive praktiseret inden for de næste 5 til 10 år.
 
Det er muligt at læse flere af medarbejder-nyhederne fra Meabco på firmaets hjemmeside samt dets sociale medier som Facebook, LinkedInAmino Bizz samt firmaets blog.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

47 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Job

Studentermedhjælper

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikationspraktikant

Frist: 21. april

Kommunikationskonsulent

Frist: Snarest muligt
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.