Jeannett Tankred


Jeannett Tankred

Tlf. 43447797 / 40937764

Karma: 4 (?)

Oprettet på Kforum: søndag 19. april 2009

Om

Har det bedst, hvor der er højt til loftet og hvor mulighederne og ideerne får plads.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Landsdækkende branding projekt for landets musikskoler sammen med HAVE PR
Siden 2008
igangsætter af
SMINO
Siden 2008
næstformand Næstformand i bestyrelsen af samrådet af musikskoler i Nordsjælland (SMINO), - et regionalt ledelsesvæksthus, hvor jeg er med til at sætte ledelse på dagsorden og kompetenceudvikle kolleger.
DMKL
Siden 2008
næstformand • Næstformand i den nye landsdækkende lederforening af Musik- og Kulturskoleledere (DMKL). Omdrejningspunktet er sparring med og koordinering af regionale netværk såvel som interessegrupper og politikere i opnåelsen af nye mål og visioner i forhold til udvikling, professionalisering og kvalitet i udbuddet.
Egedal Musikskole
Siden 2006
faglig leder I forbindelse med Kommunalreformen 2007 har jeg haft medansvar for fusionsprocessen af 3 kommunale musikskoler. Hovedopgaver bl.a.: • Ansvarlig for udarbejdelsen og implementering af ny organisationsstruktur • Ansvarlig for medarbejdernes kompetenceudvikling. • Andre ansvarsområder: budget, regnskab, bestyrelsessekretær, lønsumsstyring, udarbejdelse af virksomhedsplan, udvikling af hjemmeside og kommunale politikker. Tillidshverv: • Næstformand i den nye landsdækkende lederforening af Musik- og Kulturskoleledere (DMKL). Omdrejningspunktet er sparring med og koordinering af regionale netværk såvel som interessegrupper og politikere i opnåelsen af nye mål og visioner i forhold til udvikling, professionalisering og kvalitet i udbuddet • Næstformand i bestyrelsen af samrådet af musikskoler i Nordsjælland (SMINO), - et regionalt ledelsesvæksthus, der sætter ledelse på dagsorden. • Er initiativtager og igangsætter af en landsdækkende brandingkampagne af musikskoleverdenen i samarbejde med Christian Have (Have PR).
Ledøje-Smørum Musikskole
2002 - 2006
leder • Ansvarsområderne indbefattede alt vedrørende ledelse af en kommunal og politisk styret institution: Organisationsudvikling, økonomi, personaleledelse og udvikling, embedsmandsopgaver, sparring med forvaltningsleder, virksomhedsplan m.v.
Hvidovre musikskole
2000 - 2002
souschef

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Danmarks Forvaltnings Højskole
2007 - 2009
ledelse
diplom i ledelse
Valgmoduler: ”Team- og netværksledelse” og ”coaching”.
Dansk Magister forening
2004 - 2004
ledlese
Forandringsledelse
Den kommunale Højskole
2001 - 2002
musikskoleledelse
grunduddannelse i ledelse
Niels Brock
1999 - 2000
merkonom
virksomhedsøkonomi
Kbh. Univiversitet
1990 - 1998
musik og Drama
cand. mag

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.