Janne Mau Berg (Janne Berg)


Janne Mau Berg (Janne Berg)

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 10. januar 2022

Om

Janne Mau Berg er stifter af virksomheden Mamoba - et industrirengøringsselskab, hvor kvalitet og ordentlighed går op i en højere enhed. Virksomheden blev etableret i 2010 og tilbyder i dag sine services til kunder i hele landet. 
 
Mamoba tilbyder en lang række løsninger inden for industrirengøring, og har mange års erfaring med watterjetting, sandblsæning, overfladebehandling og betondemolition. 
 
Janne Mau Berg har i Mamoba samlet erfarne og professionelle specialister, hvilket skaber de bedste forudsætninger for at levere de bedste resultater og dermed imødekomme kundernes ønsker. Mamobas høje standarder inden for industrirengøring udspringer af en fast besluttet strategi om aldrig at gå på kompromis med sikkerheden og miljøet, når de løser opgaver for deres kunder. 
 
Hvad enten det drejer sig om rensning af siloer, vejstriber, fjernelse af grafitti og rengøring af skibsskrog, tilbyder Janne Mau Berg og Mamoba løsninger, der er skræddersyet til formålet. 
 
En forudsætning for at kunne levere service af højeste er, at man er i besiddelse af de nødvendige specialmaskiner - og det er de hos Mamoba, hvor kavaleriet tæller lastbil-lifte, UHP-anlæg, dyssehobeder og meget mere. 
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Mamoba ApS
Siden 2010
Ejer Mamoba ApS - kvalitetsbevidst industrirengøring i hele Danmark.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.