Jan Michelsen


Jan Michelsen

Jan Michelsen

Karma: 0 (?)

Styrk dit syn og din fysiske sundhed

I dag er vi mennesker mere opmærksomme på vores psykiske og fysiske helbred, hvilket kommer til udtryk ved et stigende aktivitetsniveau. Det sker også i en verden hvor udefrakommende trusler præger vores almindelige velvære og familiære forhold. Vi er villige til at investere i vores egen velvære for at opnå vores perfekte person. 

Noget af det første du bruger om morgenen når du vågner er dine øjne. Og det er et af menneskets vigtigste redskaber i vores daglige færden. Hvis vi behandler vores øjne dårligt, kan det have indflydelse på vores fysiske og psykiske helbred. Derfor er det vigtigt at fokusere på et af vores vigtigste redskaber. Uanset dit synsbehov er der en ide i at anskaffe sig et brilleglas for at spare vores øjne for alt den blå lys vi konstant bliver eksponeret for. I dag er vi mere digitale end nogensinde, og vi kan ikke forestille os en hverdag uden en smartphone eller en computer. Vi er derfor tvunget til dag ud og dag ind at skulle bruge vores øjne til at modtage blåt lys. Blåt lys kan være et stort problem før sengetid, da det fortæller vores hjerne, at vi ikke skal sove, men derimod holde os i gang. Kroppen kan derfor ikke slappe af, og der vil hyppigt gå lang tid før du kan falde i en dyb søvn, da kroppen har været holdt vågen af lyset fra diverse teknologiske genstande. 

For at finde frem til det optimale brilleglas til netop dig, skal der foretages en synstest af dine øjne for at finde lige præcis den styrke, som dine øjne behøver. Ud fra undersøgelsen kan du blive vejledt i den rigtige retning. Zeiss brilleglas går meget op i kvaliteten i glasset, for at opnå den bedste synlighed på alle afstande. Ved at tilknytte sig en zeiss brilleglas forhandler findes der mange forskellige løsninger der passer lige til dit behov. Zeiss glas kan skræddersyes præcis til dine øjne, hvilket selvfølgelig giver de bedste og mest præcise resultater til kunden. Zeiss glas optikere ønsker at tilbyde sine kunder de skarpeste priser, og leverer høj komfort og kvalitet i de udbudte varianter.


 

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

51 JOB

Praktikant

Se alle job Indryk job

Job

Praktikant

Frist: Hurtigst muligt

Studentermedhjælper

Frist: 6. december

Kommunikationschef

Frist: 3. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.