Jakob Skov


Jakob Skov

Tlf. 30228074

Karma: 14 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 24. maj 2011

Om

Jakob Skov arbejder med kommunikation, ledelses- og organisationsudvikling i det systemisk-narrative konsulenthus Villa Venire A/S. Fra 2005 til 2010 arbejdede han som konsulent i Deloitte Business Consulting.

Jakob er uddannet cand.merc.(fil) fra CBS, Handelshøjskolen i København og BA i filosofi fra Københavns Universitet. Han er forfatteren til bogen Det brændende engagement (Gyldendal Business), som peger på faldgruber ved den stadig mere udbredte brug af præstationsmålinger med tilknyttede incitamenter - som styringsredskab. Jakob argumenterer for nødvendigheden af en organiseringsform med udgangspunkt i engagement og fællesskab, tillid og anerkendelse. Som alternativ til de eksisterende systemer peger han på en version af performance management baseret på udviklingsorienteret i stedet for kontrollerende evaluering.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Villa Venire A/S
Siden 2010
Organisations- og Ledelseskonsulent Arbejder med kommunikation, organisations- og ledelsesudvikling. Underviser, holder workshops, kurser, faciliterer processer, skriver. Og får nye ideer til fremtidens ledelse.
Deloitte Business Consulting
2005 - 2010
Konsulent Arbejdede med organisationsanalyse, metodeudvikling, evaluering, strategi, forandringsprocesser samt procesoptimering. Stor offentlig sektor-erfaring, særligt inden for det sociale område. Indgående kendskab til lean-metodologien.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
CBS
2003 - 2008
Filosofi og erhvervsøkonomi
Cand. merc. (fil)
Kombination af fagfilosofi med erhvervsøkonomi. Stærk analytisk erhvervsøkonomiprofil, samt praksisvendt filosofiprofil. Den erhvervsøkonomiske profil er yderligere skærpet gennem flerårig ansættelse hos Deloitte Business Consulting inklusiv efteruddannelse. Specialisering inden for ledelse, HR, strategi og organisation.
Københavns Universitet
1996 - 2001
Filosofi
BA
Bachelor i filosofi med et modul i pædagogik og et modul med særligt fokus på Søren Kierkegaard

Artikler

 
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.