Ingrid Haug


Ingrid Haug

Tlf. 31450500

Karma: 25 (?)

Forfatter:

2


artikler

3


indlæg

Oprettet på Kforum: søndag 25. januar 2009

Om

Jeg arbejder med interaktionsdesign og usability, herunder wireframes, prototyper, brugerstudier, usability test, personas og facilitering af brugercentrerede desingprocesser. Jeg har speciale i design til forretningssystemer og komplekse websites. Jeg arbejder helst med større, tværfaglige teams og inddrager brugerne igennem processen.
 
Jeg startede Usable Machine i 2009 og har bl.a. designet løsninger til web og mobil for eBay, Podio, TV 2, Gyldendal og mange flere. http://www.usablemachine.com
 
Tidligere var jeg ansat hos Microsoft Business Solutions, hvor jeg designede komplekse forretningssystemer og før det var jeg ansat hos DR som leder af det Digitale Design team.
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Usable Machine
Siden 2009
User experience Designer Jeg designer brugeroplevelser til web og mobil. Arbejdet tager udgangspunkt i viden om brugernes problemer, behov og ønsker og bliver til gennem iterative processer i samarbejde med kunden og brugerne. Jeg arbejder med personas, wireframes, storyboards, prototyper og meget mere. Se også usablemachine.com
Microsoft Development Center Copenhagen
2005 - 2009
User Experience Designer UX design til forretningssystemerne Dynamics NAV og AX. Komplekse projekter indenfor forskellige domæner herunder Lean production og SCM. Arbejdet inkluderede interaktionsdesign, storyboarding, anvendelse af personas, samt brugerstudier og usability test.
Danmarks Radio
2004 - 2005
Digital Design Gruppeleder Jeg var leder af et team af designere, udviklere og projektledere, der designede websites til dr.dk og interne forretningsapplikationer.
Danmarks Radio
2002 - 2004
Projektleder og Informationsarkitekt Jeg lavede informationsarkitektur og usability-opgaver, herunder et komplet redesign af dr.dk, Flash-sites, og interne forretningsapplikationer.
RedSpark
2001 - 2002
UI Designer Interaktionsdesign, interface design og usability test for et innovativt start-up i San Francisco.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus Universitet
1997 - 2003
Informationsvidenskab
cand. mag.
Uddannelse med fokus på samspillet mellem menneske og maskine. Indeholdt bl.a. undervisning i Designprocesser, Organisationsanalyse, Computersemiotik, Kommunikation, Logik, Computeræstetik og Etnografi. Speciale om Pervasive computing - design og anvendelse af "usynlig teknologi".

Artikler

 
Onsdag 25. september 2013
Onsdag 16. maj 2012
1

Indlæg

 
Ingrid Haug
Fredag 13. april 2012
Ingrid Haug
Tirsdag 10. april 2012
Ingrid Haug
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.