Heine Gustafson


Heine Gustafson

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 12. juli 2018

Om

Heine Gustafson er brolægger og stiftede sit nuværende firma, Brolægning Sjælland, for kun få måneder siden - i april 2018. Firmaet udfører entreprenør-opgaver, fx flisebelægning, haveservice, anlægsarbejde og belægningsarbejde til både private, foreninger og virksomheder.

Som baggrund er Heine Gustafson udlært maskinarbejder, og fra 2001-2005 tog han en uddannelse som brolægger. I 2001 begyndte han som brolægger i firmaet OK Grøn Anlæg, hvor han var til 2003. Siden da har han arbejdet som brolægger, hvilket giver ham små 20 års erfaring inden for faget.

På de få måneder, firmaet har eksisteret, er det gået til at bestå af 10 ansatte. Dertil skylder Heine Gustafson intet i firmaet, som altså er helt gældfrit.

Facebook-marketing er nøglen for Heine Gustafson

Spørgsmålet, der melder sig, er: Hvordan kan Heine Gustafson have gået fra ingenting til at skabe så stor en forretning så hurtigt?

Svaret er markedsføring på Facebook!

Kigger man igennem Facebook-siden for Brolægning Sjælland virker det usandsynligt, at firmaet kun har eksisteret i få måneder. Det er ikke desto mindre tilfældet. Opslagene ligger i hobtal, og der er ofte lavet flere opslag samme dag. Det er tydeligt, at der fra start er medtænkt en klar markedsføring-strategi på Facebook.

På kun få måneder har Heine Gustafson og Brolægning Sjælland fået 4.500 ’Synes godt om’ på siden, hvilket er langt flere ’Synes godt om’, end en lang række mellemstore virksomheder, der har eksisteret i mange år, kan bryste sig af.

Også når det kommer til ”Anmeldelser”, klarer Heine Gustafson det mere end godt. Lutter 5-stjernede anmeldelser er, hvad man ser på Facebook-siden.

Men den egentlige nøgle til denne massive succes på næsten ingen tid på Facebook er der ikke tvivl om, hvad er: FACEBOOK-KONKURRENCER.

Læs om, hvordan Heine Gustafson har skabt succes for Brolægning gennem en klar strategi med brug af Facebook-konkurrencer i indlægget her.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Brolægning Sjælland
Siden 2018
Direktør Udfører entreprenør-opgaver såsom flisebelægning, haveservice, anlægsarbejde og belægningsarbejde til både private, foreninger og virksomheder.
Holger Danske
2014 - 2016
Lastbilschauffør
OK Grønt Anlæg
2001 - 2003
Brolægger

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Roskilde Tekniske Skole
2001 - 2005
Brolægger
Brolægger

Indlæg

 
Heine Gustafson
Heine Gustafson
Mandag 1. januar 1
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.