Fælles netværksdag (kun for netværksmedlemmer)

Fælles netværksdag (kun for netværksmedlemmer)

En fælles netværksdag for alle Kforums netværksmedlemmer på tværs af k-discipliner

Om eventen

Kforum inviterer alle vores netværksmedlemmer til stor fælles netværkseftermiddag
 
Kom med til fælles netværksdag for alle vores netværksmedlemmer på tværs af discipliner – som noget helt særligt, synes vi, du skal tage en ven eller kollega under armen. Måske du kan inspirere én, som også arbejder inden for et af områderne: presse, digital kommunikation, web, SoMe, intern kommunikation, kommunikationsledelse, sundheds- eller kampagnekommunikation?
 
Vi tager eftermiddagen i brug i stedet for formiddagen, det er selvfølgelig gratis – og vi håber, I vil blive til en fyraftensøl sammen med os, når det faglige indhold er slut.
 
Kom på forkant med fremtiden
Vi står lige på tærsklen til Web 3, metaverset, NFT’er og meget andet, men de færreste af os har en klar fornemmelse af, hvad det kommer til at have af konkret betydning for vores samfund og arbejdsliv. Og hvad kommer det til at have af betydning for os som kommunikatører? Og skal vi forvente, at det er lige om hjørnet, eller ser vi længere ud i fremtiden? Vi har inviteret fremtidsforsker og Head of Media Sofie Hvitved fra Instituttet for Fremtidsforskning ind i den gamle trykkerihal 'Pressen' i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen (Kforums nye hjem), hvor hun vil give os sit syn på, hvordan vi som kommunikatører skal forberede os på at navigere i, hvad man kunne kalde ’fremtidens måde at bruge internettet på’ eller ’det nye world wide web’. Sofie forsker i krydsfeltet mellem medier, teknologi og metaversets fremtid og vil med nogle gode cases i hånden vise os, hvilke muligheder og udfordringer, der vil åbne sig for os kommunikatører i de kommende år.
 
Vi forener den historiske, rå trykkerihal med fremtidens tendenser for medier og kommunikation. Og vi glæder os til at netværke med jer.
 
 

Program

Kl. 14.00 - 14.30: Velkommen og mingling
Kl. 14.30 - 15.30: Kom på forkant med fremtiden – et kig ind i spåkuglen ved Sofie Hvitved, fremtidsforsker og Head of Media ved Instituttet for Fremtidsforskning
15.45 - 17.00: Aktiv deltagelse – en netværksleg ved vært og netværksleder Anders Schroll, seniorrådgiver og tidl. kommunikationsdirektør
17.00 - 18.00: Hygge! Vi sætter tid af til eftermiddagsmingling over en drink, hvor du kan snakke med din netværksgruppe, din medbragte ven – eller være vovemodig og møde nye ansigter.

Mød

Sofie Hvitved
Fremtidsforsker, Head of Media og seniorrådgiver
Instituttet for Fremtidsforskning
Sofie er særligt interesseret i medielandskabets nye logikker, og hvordan vi sikrer, at vi stiller de rigtige spørgsmål og har det bedste overblik over trends og megatrends. Hun er medlem af medienævnet, har selv bl.a. en baggrund i DR og er citeret som en af de mest interessante personer i Europa til at tale med om mediernes fremtid og borgernes rolle – direkte og indirekte – i udformningen af vores samfund, samt hvordan vi sørger for, at teknologi forbliver et sikkert aktiv.
Anders Schroll
Seniorrådgiver og tidl. kommunikationsdirektør
Associate by Anders Schroll
Anders har 20+ års erfaring fra det globale, forskningsbaserede og børsnoterede life science selskab Lundbeck, hvor han bl.a. var kommunikations- og public affairs direktør. Han er en erfaren leder med stor ekspertise i at opbygge stærke netværk og kommunikationsteams samt drive tværfaglige projekter og processer. Anders er netværksleder for to af Kforums netværk; netværket for sundhedskommunikation og netværket for kommunikationschefer.

Praktisk

Hvornår?
Onsdag den 31. august 2022 kl. 14-18
 
Hvor?
Pressen, JP/Politikens Hus, Vestervoldgade 33, 1785 København V
 
Tilmelding
Tilmeld dig via linket på denne side eller klik her.
NB ved tilmelding af ven/kollega: Ønsker du at medbringe en ven eller kollega, skal du blot ved tilmelding trykke 'Tilmeld ekstra deltager', når du har indskrevet egne info. Du skal have følgende info klar ved tilmelding af både dig selv og din ledsager: navn, mail, telefonnummer og organisation.
Tilmeldingsfrist mandag den 15. august 2022.
 
Deltagelse er gratis, men af hensyn til vores planlægning vil vi sætte stor pris på, at du afmelder dig, hvis du alligevel ikke kommer. Det kan du gøre ved at skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du
Pressen, JP Politikens Hus
Vestervoldgade 33,
1785 København V
Flere rabatter kan ikke kombineres.
16326 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Onsdag 31. august 2022
Tidspunkt:
14.00-18.00
Sted:
Pressen, JP Politikens Hus
Vestervoldgade 33,
1785 København V
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Sofie Hvitved
Fremtidsforsker, Head of Media og seniorrådgiver
Instituttet for Fremtidsforskning
Anders Schroll
Seniorrådgiver og tidl. kommunikationsdirektør
Associate by Anders Schroll
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.