Gratis K-boost: Binge marketing – fasthold din målgruppes interesse, som de gør i Hollywood

Sammen med Mynewsdesk inviterer Kforum til webinar med content marketing-ekspert Carlijn Postma, som vil give sit bud på, hvordan man i sit marketingarbejde kan lære en hel del af Hollywood.

Om eventen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

***Tilmelding er lukket ***
 
Binge marketing: Fasthold din målgruppes interesse, som de gør i Hollywood 
Har du prøvet at sluge det meste af en TV-serie afsnit efter afsnit, fordi du bare måtte se mere? Så er du en såkaldt bingewatcher. Men hvordan lykkes Netflix, HBO og alle de andre med at fastholde vores opmærksomhed så længe? Og hvad kan vi som kommunikatører lære af deres arbejde med at fortælle historier? Spørger man Carlijn Postma, der er content marketing-ekspert, er det en hel del.
 
Fortæl din historie som en TV-serie
Storytelling er ikke nogen ny opfindelse, men ifølge Carlijn Postma bør vi bruge de samme greb og strategier, man bruger til at udvikle nærmest afhængighedsskabende film og serier, for rent faktisk at lykkes med det. Hun vil blandt andet tale om, hvordan du opbygger dit brand, øger din følgerskare, og hvordan du gør hver eneste tekst til en episode ved brug af blandt andet cliffhangers.  
 
Om Carlijn Postma
Carlijn Postma er forfatter til bogen "Binge Marketing – The Best Scenario for Building Your Brand" og oplægsholder om samme emne. Hun står bag content marketing-bureauet The Post og blev i 2017 Dutch Content Marketeer of the Year. I 2014 blev hun nummer 27 i verden ud af de 200 mest indflydelsesrige personer inden for content marketing.
 
Webinaret foregår på engelsk. 
 
Mediehuset Kforum og Nordens største PR-platform, Mynewsdesk, er gået sammen om at skabe en tilbagevendende webinarserie, hvor nogle af verdens fremmeste eksperter deler deres erfaringer og tanker med os om det, du er optaget af. Det er kort sagt for dig, der arbejder med kommunikation og PR, og som uden tvivl støder på nogle af de samme udfordringer som mange af dine kolleger i branchen. Vores ambition er, at det skal give dig ny energi til arbejdet – derfor kalder vi det K-boost.

Mød

Carlijn Postma
Forfatter og content marketing-ekspert
Carlijn Postma er forfatter til bogen ‘Binge marketing - The best scenario for building your brand’ og oplægsholder om samme emne. Hun står bag content marketing bureauet The Post og blev i 2017 Dutch Content Marketeer of the Year.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag d. 1. februar, kl. 9-10
 
Hvor?
K-boost afvikles i Zoom.us. Mere info og link følger, når vi nærmer os.

Hvad koster det?
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Tilmelding er lukket
16315 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 1. februar 2022
Tidspunkt:
9.00-10.00
Sted:
Zoom.us
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)

Kontakt

Mød

Carlijn Postma
Forfatter og content marketing-ekspert

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.