Gratis K-boost: Er kommunikation overhovedet en god investering?

Sammen med Mynewsdesk inviterer Kforum til webinar med Mia Wagner og Astrid Haug til en samtale om kommunikationens betydning og værdi.

Om eventen

Gratis arrangement i samarbejde med Mynewsdesk
 
Et ændret nyhedsbillede, store krav til din digitale tilstedeværelse og mediernes skærpede nyhedskriterier gør det sværere end nogensinde før at nå ud til dine målgrupper og interessenter med dine budskaber. Det spænder ben for arbejdet med proaktivt og kontinuerligt at styrke dit brands omdømme gennem klassisk PR. 

Men er PR og kommunikation i det hele taget en god investering? Og hvis det er, hvordan overbeviser du så ledelsen om at afsætte midlerne? Det spørger vi om, når vi får besøg af den succesrige forretningskvinde Mia Wagner, der nok mest er kendt for at være løvinden i "Løvens Hule", hvor hun investerer i danske virksomheder – og så har hun netop startet forretningen Nordic Female Founders, hvis mål er at styrke kvinders position i dansk erhvervsliv. 
Vi møder Mia Wagner og landets ukronede SoMe-dronning, Astrid Haug, som styrer slagets gang, når vi første gang inviterer til en times højaktuelt indspark.
 
 
.....................................

Mediehuset Kforum og Nordens største PR-platform, Mynewsdesk, er gået sammen om at skabe en tilbagevendende webinarrække, hvor nogle af landets fremmeste eksperter deler deres erfaringer og tanker med os om det, du er optaget af. Det er kort sagt for dig, der arbejder med kommunikation og PR, og som uden tvivl støder på nogle af de samme udfordringer som mange af dine kolleger i branchen. Vores ambition er, at det skal give dig ny energi til arbejdet  derfor kalder vi det K-boost.

Mød

Astrid Haug
Rådgiver og ekspert i sociale medier
Astrid Haug Bureau
Astrid Haug er landets ukronede SoMe-dronning. Hun arbejder til daglig både som underviser, rådgiver og kommentator indenfor sociale medier.
Mia Wagner
Mia Wagner, er nok mest er kendt for at være løvinden i Løvens Hule, hvor hun investerer i danske virksomheder. Hun har også netop startet forretningen Nordic Female Founders, hvis mål er at styrke kvinders position i dansk erhvervsliv.

Praktisk

Hvornår?
Fredag d. 1. oktober, kl. 9-10
 
Hvor?
K-boost afvikles i Zoom.us. Mere info og link følger, når vi nærmer os.

Hvad koster det?
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig webinaret her hos Mynewsdesk. 
 
15570 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Fredag 1. oktober 2021
Tidspunkt:
9.00-10.00
Sted:
Zoom.us
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)

Kontakt

Mød

Astrid Haug
Rådgiver og ekspert i sociale medier
Astrid Haug Bureau
Mia Wagner

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.