Gratis morgenwebinar

Gratis morgenwebinar: Tæt på redaktionschefen

Som presseansvarlig er du bindeleddet mellem organisation og journalister, mellem jeres budskaber og mediernes kriterier. Men hvad er egentlig mediernes kriterier anno 2021? Og hvordan positionerer du dig internt i organisationen, så du står tættere på beslutningerne?

Om konferencen

Kl. 8.30-9.10:
Tæt på redaktionschefen
Vi vil gerne give dig et boost og klæde dig ekstra godt på til, når du kontakter redaktionerne, så samarbejdet glider bedst muligt for alle parter. Vi skal høre om moderne nyhedskriterier og samarbejde mellem kilder og medier, om primetimes og døgnrytme – og måske omstillingen til den digitale virkelighed, som både redaktioner og pressemedarbejdere er underlagt. Vi skal helt tæt på redaktionernes virkelighed, se tingene fra deres vinkel og tale lidt om, hvornår redaktionerne er gladest for samarbejdet med os presseansvarlige. Dagens første skarpe indspark og oplæg kommer fra Berlingskes redaktionschef, Kasper Krogh.
Kasper Krogh, redaktionschef, Berlingske
 
– Pause 
 
Kl. 9.20-10:
Styrk din interne position
Vi skal inspirere dig til at gøre dit arbejde og din position væsentlig, så du kan få større indflydelse på, hvad der kommunikeres hvornår. Vi får besøg af Rasmus Windfeld, pressechef i FLSmidth, som giver dig en kort indføring i, hvordan du styrker dit eget brand internt i din organisation, så du står skarpere fagligt over for ledelsen, arbejder mere effektivt med dine kollegaer og skaber en stærkere relation som bindeleddet mellem medierne og din virksomhed.
Rasmus Windfeld, pressechef, FLSmidth
 

Mød

Rasmus Windfeld
Pressechef
FLSmidth
Rasmus Windfeld er pressechef hos FLSmidth og tidligere PR Direktør hos LEAD Agency, hvortil han kom fra en stilling som pressechef gennem 8 år i Siemens Danmark. Endnu før det var Rasmus kommunikationschef i TDC Erhverv og en del af koncernens presse-team. Rasmus har også gennem en årrække været ledende chefredaktør i forlaget Audio Media. Sideløbende med sine faste stillinger har han i de seneste ti år været ekstern lektor i strategisk kommunikation på CBS.
Kasper Krogh
Redaktionschef
Berlingske
Kasper Krogh har ansvar for de journalister, som skriver til avisen og b.dk inden for områder som fx politik, sundhed, velfærd, forsvar, krimi, integration og uddannelse. Uddannet i historie og journalistik fra Roskilde Universitet i 2003 og har arbejdet på Berlingske siden april 2004. Han var i en årrække journalist i Berlingskes gravegruppe og skrev der om bl.a. sundhedsvæsnet, dansk politik samt terror og organiseret kriminalitet. Siden 2014 har han haft været leder og redaktionschef på Berlingske.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag d. 2. februar 2021
 
Hvor?
Webinaret afvikles i Zoom.us. 

Hvad koster det?
Dette morgenwebinar er gratis, men kræver tilmelding. 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. 
Ved tilmelding accepterer du samtidig Kforums nyhedsmail. Du kan til enhver tid framelde dig, såfremt du ikke finder den relevant. 
Flere rabatter kan ikke kombineres.
12987 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Kun få ledige pladser
Dato:
Tirsdag 2. februar 2021
Tidspunkt:
8.30-10.00
Sted:
Zoom.us
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Rasmus Windfeld
Pressechef
FLSmidth
Kasper Krogh
Redaktionschef
Berlingske
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.