Gratis morgenwebinar

Gratis morgenwebinar: Bæredygtig storytelling i oplevelsesindustrien

Kforum og Destination Fyn byder velkommen til gratis morgenwebinar. På dette morgenwebinar fokuserer vi på den danske oplevelsesindustri, og hvordan både store og små aktører kan løfte deres fortælling om deres indsats på det bæredygtige område.

Om eventen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Kforum og Destination Fyn byder velkommen til gratis morgenwebinar
 
Klimaet er et følsomt emne, og det er nemt at træde forkert. Derfor er det vigtigt at kunne finde de gode historier og kunne fortælle dem godt – uden at love for meget.
 
På dette morgenwebinar fokuserer vi på den danske oplevelsesindustri, og hvordan både store og små aktører kan løfte deres fortælling om deres indsats på det bæredygtige område.
 
Webinaret er for dig, der arbejder i alle grene af oplevelsesindustrien, hvor bæredygtighed og klima er kommet på dagsordenen. Du har hørt om FN's verdensmål og ved, at din arbejdsplads er klar til at arbejde med bæredygtighed. Måske er I allerede i gang, men er i tvivl om, hvordan I skal kommunikere jeres indsats.

Program

Hvorfor fortælle om bæredygtighed?
For at få succes med at kommunikere om positive klimatiltag kræver det en særlig måde at kommunikere på. Til gengæld er potentialet for at lave engagerende kommunikation – og brande sig på det – virkeligt stort. Vi tager et kig på de værktøjer, der skal til for skabe engagerende storytelling, der løfter sig fra tal og fakta. Vi ser også nærmere på de faldgruber, der afholder mange fra at kommunikere om grønne tiltag, fx frygten for at blive beskyldt for greenwashing.
Sofie Hviid, journalist og digital rådgiver, LIV Kommunikation
 
Case: Letz Sushi – den ansvarlige vej.
Letz Sushi er gået forrest i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig tilgang til sushi. Kæden er den første sushikæde i hele Europa, hvis fulde indkøb og salg af fisk og skaldyr er MSC- eller ASC-certificeret i alle led eller fra det nye danske mærke NaturSkånsom. De har indgået partnerskaber med WWF, sat fokus på plastikaffald, og restauranternes strøm kommer fra danske havvindmøller, og bambusspisepindene er FSC-certificerede. Direktør Anders Barsøe er meget åben om, at deres kunder ikke nødvendigvis køber mere sushi på grund af fokusset på bæredygtighed – men selvom bæredygtighed ikke konverterer til mere salg her og nu, er der ingen anden vej end den ansvarlige. 
Anders Barsøe, direktør, Letz Sushi

Mød

Sofie Hviid
Kommunikationsrådgiver
LIV Kommunikation
Sofie Hviid har ti års erfaring som journalist og digital fortæller for nogle af de største danske mediehuse.
Anders Barsøe
Direktør
Letz Sushi

Praktisk

Hvornår?
Torsdag d. 4. marts 2021 kl 9.00 - 11.00
 
Hvor?
Webinaret afvikles i Zoom.us, der er en meget brugervenlig videokommunikationsplatform. Mere info og personligt link og log-in følger, når vi nærmer os kurset.

Hvad koster det?
Dette morgenwebinar er gratis, men kræver tilmelding. 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her
Ved tilmelding accepterer du samtidig Kforums nyhedsmail. Du kan til enhver tid framelde dig, såfremt du ikke finder den relevant. 
13406 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 4. marts 2021
Tidspunkt:
9.00-11.00
Sted:
Webinar
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)

Kontakt

Mød

Sofie Hviid
Kommunikationsrådgiver
LIV Kommunikation
Anders Barsøe
Direktør
Letz Sushi

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.