Skal TikTok være jeres nye strategiske kommunikations- og markedsføringskanal?

Gratis morgenmøde: TikTok til strategisk brug – skal/skal ikke?

TikTok stormer afsted, og et virkeligt kommercielt gennembrud er lige rundt om hjørnet. Lurpasser du også på kanalen som strategisk kommunikations- og markedsføringskanal? Så tag med på dette morgenmøde, og få en indflyvning til det ”nye” medie, som er langt mere end en danse-app.

Om eventen

TikTok er endnu ikke overrendt af brands, som vi ser det på andre sociale medier. Derudover er TikToks algoritmer helt anderledes opsat end andre mediers, hvilket betyder, at den organiske rækkevidde er enormt høj, hvis altså bare man forstår at bruge mediet korrekt. Om du har mange følgere eller ej, betyder ikke det store for, om du kan gå viralt, og netop dette er der ikke så mange danske virksomheder, som har indset endnu. Mulighederne er mange på mediet, og er man som virksomhed klar på at give lidt af sig selv, så vil man hurtigt se flere tusinder følger med.
 
Men før I kaster jer ud i det nye medie, er det vigtigt at forstå TikToks præmisser for, hvordan det lige præcis er, at I som virksomhed skaber størst succes hos brugerne, og hvilke muligheder og/eller begrænsninger der egentlig er på TikTok.
 
På morgenmødet får vi besøg af Caroline Dan, som er strategisk rådgiver i TikTok. Caroline har hjulpet mange store nordiske og internationale brands og organisationer i gang på TikTok, og hun er selv superbruger og influencer på både TikTok og Instagram.
 
Tilmeld dig morgenmødet 25. august, og få på halvanden time et indblik i, om TikTok skal være en strategisk kommunikations- og markedsføringskanal for jer i fremtiden.

Mød

Caroline Dan
TikTok Strategist
Caroline har arbejdet med TikTok for kunder som Naturli', TrueGum, Hummel, Essence Makeup, Matas og Easis Danmark. Derudover er hun selv influencer på TikTok og Instagram samt officiel partner i TikTok Nordic.
Flere rabatter kan ikke kombineres.
16326 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Torsdag 25. august 2022
Tidspunkt:
9.00-10.30
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Caroline Dan
TikTok Strategist
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.