Mød manden bag Herlige Svend

Kforum for Studerende: Gratis event med meme-skaberen Herlige Svend

Kforum for Studerende inviterer til en sjov og indsigtsfuld snak om bl.a. mænd, MeToo og memes med manden bag Instagram-profilen Herlige Svend

Om eventen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvilken bedre måde at nyde, at den værste stress og jag efter studiestart er et overstået kapitel end en eftermiddag i selskab med nogle gode venner, snacks og en fyraftensbajer? Tag et par studiekammerater eller andre kommunikationsinteresserede under armen, og brug et par timer med Kforum for Studerende. Nyd en gratis øl, og mød manden bag den populære Instagram-profil Herlige Svend.
 
Over 70.000 mennesker følger med, når Herlige Svend skærer tingene ud i pap og forsøder Instagram-feedet med gamle klip fra Bamse og Kylling og søde kattekillinger suppleret af en humoristisk tekst, som mange kan nikke genkendende til.
 
Kommunikationen omkring MeToo kan hurtigt blive en klichéfyldt fortælling. Men med en stor portion humor og ironi sætter manden bag Instagram-profilen Herlige Svend, Sebastian Lynggaard, fokus på alt fra sjove og relaterbare hverdagssituationer til de større problematikker som ligestillingsdebatten og sexisme. Alt sammen kommunikeret gennem memes med smæk på pastelfarverne.
 
Få et indblik i, hvorfor memes som kommunikationsværktøj fungerer så godt til at kommunikere både de lette og svære emner ­­– og hvorfor memes er så relaterbar.

Mød

Sebastian (32) er uddannet retoriker og arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver hos LEAD Agency. Men når mørket falder på, bliver han bidt af en nuttet vaskebjørn, og hans kærlighed til dyr og Bamse og Kylling indtager Instagram under profilnavnet @herligesvend. 
Sebastian Lynggaard
Kommunikationsrådgiver
LEAD Agency

Praktisk

Eventen foregår på Rådhuspladsen i JP/Politikens Hus i foredragssalen, også kaldet Salen.
 
Dørene åbner kl. 16.30. Kforum byder på øl, sodavand og lette snacks. Kl. 17.00-18.00 møder vi Sebastian Lynggaard, som er meme-kreatøren på Instagram-profilen Herlige Svend. Herefter vil der være mulighed for at hænge ud og få lidt at drikke.
 
Ved tilmelding accepterer du at modtage andre nyheder fra Kforum, der er rettet mod studerende
Sådan finder du

Vestergade 28,
1456 København
16927 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 4. oktober 2022
Tidspunkt:
16.30-19.00
Sted:
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)

Kontakt

Mød

Sebastian Lynggaard
Kommunikationsrådgiver
LEAD Agency

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.