Erik Micheelsen


Erik Micheelsen

Tlf. 61282026

Karma: 42 (?)

Forfatter:

3


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 18. marts 2011

Om

Co-creation, mass collaboration, crowd sourcing, design thinking, EWEB 2.0 er blandt de begreber jeg arbejder meget med for tiden. Det er virkelig sjovt arbejde, udfordrende og  inspirerende.

Det har også givet nye billeder på nethinden fordi der er en meget stor global vidensrevolution i gang. F.eks. kan helt almindelige mennesker nu gå sammen om at skabe hele virksomheder via de virtuelle medier. Det er nyt og det er meget effektivt.

Jeg mener at det er vigtigt at Danmark finder fodfæste på globalt niveau, hvad angår at innovere via internettet. Innovation og de virtuelle medier er i rivende udvikling i andre lande og det er en vogn Danmark skal med på.

Fokus lige nu er opstart af CoCreateDanmark; et program til at faciliter innovation på samfundsniveau. Programmet arbejder på tværs af virksomheder, det offentlige, universiteter og os som almindelige borgere. Samtidigt starter vi også CoCreateCities her i København.

Innovation Embassy DK har udviklet Co-Creator, som er en webbaseret innovations og co-creation platform. Platformen er designet til dels at hjælpe en virksomhed med Open Innovation. Når vi ruller det ud på landsplan vil det virke som en slags innovations net som man kan deltage i.

Co-Creator er i beta-test i øjeblikket. Hvis man har et lille netværk på 5-10 aktive mennesker med et mindset for innovation samt et 2-3 måneders projekt er man velkommen til at ansøge om at deltage. Det kan du gør her.

Artikler

 
Onsdag 9. oktober 2013
Onsdag 30. marts 2011
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.