Elisabeth Halskov Jensen


Elisabeth Halskov Jensen

Tlf. 29913959

Karma: 132 (?)

Forfatter:

2


artikler

17


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 25. august 2010

Om

Man skal tvivle på alt og tro på meget, sagde Descartes. Jeg kunne ikke være mere enig, og gør det rent faktisk også. Tvivler i hvert fald. Tvivl er en god kilde til at blive ved med at udvikle sig. Indrømmet, der er dog ting, man er nødt til bare at tro på. Såsom at der findes sandhed, kærlighed og oprigtighed. Og når sandheden skal frem, har jeg også ganske længe troet på bæredygtighed.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i København
Siden 2007
kommunikationsmedarbejder Jeg har tidligere arbejdet i Kommunikationsenheden og er nu i Virksomhedsservice, hvor jeg har ansvar for jobcentrets kommunikation med de københavnske virksomheder. For tiden leder jeg projektet "Udvikling, digitalisering og øget samarbejde gennem Jobnet.dk", hvor vi udvikler den digitale kommunikation med virksomhederne.
Kommunikationsbutikken
Siden 2007
Indehaver Min kommunikationsbutik har som mål at løse opgaverne, så kunderne sparer på menneskelige, økonomiske og økologiske ressourcer, når de kommunikerer. Midlet er at tage udgangspunkt i brugernes behov, designe enkle arbejdsgange og gøre opmærksom på miljøpåvirkning.
Handelshøjskolen i København
2004 - 2008
Lektor Jeg er uddannet på Handelshøjskolen (CBS) og blev i 2000 ph.d. i erhvervssprog på et projekt om de kognitive effekter af at forenkle spanske tekster. Siden blev jeg adjunkt og i 2004 lektor i spansk og kommunikation. I januar 2007 opsagde jeg min stilling og blev sprog- og kommunikationskonsulent. Jeg havde dog stadig undervisning og vejledning på CBS til og med 2008.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Handelshøjskolen i København
1995 - 2000
Erhvervssprog
Ph.d.
Jeg blev ph.d. på et projekt om forenkling af spanske tekster. I projektet indsamlede jeg kvalitative og kvantitative data om effekten af lingvistiske forandringer på oversættelsen af spanske avistekster og juridiske tekster.

Artikler

 
Onsdag 18. januar 2012
Tirsdag 30. november 2010
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.