David Mygind


David Mygind

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: fredag 11. marts 2016

Om

Passion samt masser gå-på-mod har hjulpet David Mygind til skabe flere virksomheder hvor nøglen til succes ligger gemt i brugen af kreativ kommunikation. I rollen som grundlægger og CEO har David Mygind implementeret banebrydende markedsføringsmetoder der har gjort det muligt at “disrupte” den traditionelle lyskilde industri.
 
David Mygind er, udover at være en ivrig entreprenør og iværksætter, også en flittig studerende, og han har konstant haft et fokus på at efteruddanne og videreudvikle sig. Med tre fulde HD uddannelser samt to Masters og en igangværende PhD er David Mygind nok tæt på at være danmarksmester i at opsamle ECTS point gennem deltidsstudier. De evige akademiske bestræbelser har givet brændstof til en disciplineret professionalisme der har muliggjort at David Mygind kan driver og udvikler sine virksomheder meget succesfuldt.
 
De primære interesseområder indenfor kommunikation ligger særligt i krydsfeltet mellem markedsføring og investor relations og David Mygind glæder sig til at deltage aktivt i debatten når spændende og relevante emner melder sig.
 
Se mere:

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
SLL dealer network
Siden 1999
CEO, Founder

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.