Claus Wiegand Larsen


Claus Wiegand Larsen

Claus Wiegand Larsen

Karma: 0 (?)

Claus Wiegand Larsen: Manden bag Operaen, Royal Arena og Mærsk Tårnet
Byggelederen Claus Wiegand Larsen står bag mange store og højprofilerede byggeprojekter på både dansk og international grund.
Tre af de største nationale byggeprojekter, Claus Wiegand Larsen har stået for, er hhv. Operaen, Royal Arena og Mærsk Tårnet. Der er tale om tre helt unikke milliardbyggerier af enorm størrelse og kompleksitet - byggerier, som kræver et stort overblik såvel som markant ledelsesmæssig erfaring.
 
Operaen på Holmen

I årene 1999-2001 var Claus Wiegand Larsen ansat som Regional Director ved Grontmij Building and Real Estate B.V, der er lokaliseret i Holland.

Efter denne tid i Holland vendte Claus Wiegand Larsen snuden hjemad - og kom tilbage til København. Operahuset kaldte!

I perioden 2001-2004 blev Claus Wiegand Larsen således ansat som Vice projektchef til byggeriet af Operahuset i København. I 2001-2011 sad han samtidig som underdirektør for den internationale afdeling hos E. Pihl & Søn A.S.

Se en video om Operaen her.

Royal Arena

Efter tiden som underdirektør hos E. Pihl & Søn A.S var Claus Wiegand Larsen fra 2012-2014 ansat som direktør for ARENA CPHX P/S, også kendt som Royal Arena. Royal Arena er Danmarks nye, kæmpe multiarena i Ørestaden, der bl.a. er kendt for at holde koncerter med store og prominente navne som Metallica, Sting og John Legend. Claus Wiegand Larsen stod med ansvaret for implementering af projektet, udbud og implementering af finansieringen, ledelsesrapportering mm.

Se en video om Royal Arena her.

Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet er det seneste projekt, Claus Wiegand Larsen har haft ansvaret for som projektchef for Bygningsstyrelsen. Projektet fandt sted i perioden 2015-2016 og bestod i en udbygning af Panum-instituttet: ’Mærsk Bygningen’. Eftersom projektet økonomisk og tidsmæssigt var ved at køre af sporet, overtog Claus ansvaret for det. Resultatet var positivt, idet Claus fik det på ret kurs igen.

Se en video om Mærsk Tårnet her.

Læs mere om Claus Wiegand Larsen her, eller besøg hans Facebook eller LinkedIn.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Studentermedhjælper

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.