Claus Fonnesbech


Claus Fonnesbech

Tlf. 2588 4107

Karma: 31 (?)

Oprettet på Kforum: onsdag 9. maj 2007

Om

Oplevelse og indlevelse. Disse ord beskriver bedst mine interesser. Og er det tætteste jeg kommer på en livsfilosofi. Oplevelse kommer oftest TIL mig, mens indlevelse skal og må komme FRA mig. Jeg søger altid nye oplevelser og ønsker altid at give den rette indlevelse.

Det mest lysende punkt på min himmel er min lille pige, der er 7. Herudover dyrker jeg meget min omgangskreds. Jeg holder af at fotografere (se: flickr.com/photos/dkfonne) og se film. Jeg studerer esoteriske emner og jeg er frimurer. Jeg løber til bussen, bestiger bogtinder, kaster mig ud fra gastronomiske højder og dykker i middelalder historik. Men ellers bliver det ikke til meget ekstremsport. Jeg hader egentlig ikke fodbold, men det har aldrig interesseret mig. Jeg ved ikke noget om biler og jeg er en skidt gør-det-selv mand. Men jeg PRØVER altid - inden for begge emner - og får også nogle oplevelser på den konto.

Jeg synes kommunikationsfolk er de rareste mennesker, fordi de ofte kan se flere sider af en sag helt tydeligt. Jeg bryder mig ikke om ensporede mennesker, men synes dog ikke de er fortabte. Med mindre de er tilhængere af "mere sport i tv" eller kan li' kiwi. ;-)

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Discus Communications
Siden 2013
Seniorrådgiver Konsulent for en række kunder i it- og rådgivningssektoren. Facilitator og Business Development. Krisekommunikation. Underviser.
Damco (A.P. Møller - Mærsk)
2011 - 2013
Global Media Relations Manager Global pressestrategi, presse- og mediepolitik, samt alignment med A.P. Møller - Mærsk Group.
PricewaterhouseCoopers
2009 - 2011
Presseansvarlig Ansvarlig for pressepolitik, medierelationer, perception management samt issues & crisis management.
PricewaterhouseCoopers
2006 - 2009
Public Relations Coordinator
PROTEGO A/S
2002 - 2005
Kommunikationschef
PR & Event Manager
2001 - 2002
VIGILANTE.com Inc.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Danmarks Journalisthøjskole
2005 - 2009
Diplomudd.
Journalist
Journalistik i kommunikation. Hovedopgave i "Professionel pressehåndtering - fra afsenderdefineret til modtagerorienteret kommunikation".
Lyngby Uddannelsescenter
1995 - 1997
Akademiøkonom
Kommunikation

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.