Cecilie Brandt


Cecilie Brandt

Cecilie Brandt

Karma: 0 (?)

Træt af terapi? Et kreativt kursus kan være alternativet

Annonce

Har du allerede forsøgt dig med et terapiforløb ved en psykolog? Men har du fundet ud af, at terapi ikke er det rette setup for dig, når du skal have hjælp? Så kan et kreativt kursus være lige det alternativ, du har stået og manglet. 

En af styrkerne ved terapi er naturligvis, at du får et frirum, hvor der kan snakkes dit liv, din situation og din udfordring igennem. Det kan give plads til, at du gennem samtalen får helt nye perspektiver, forståelser og redskaber, du ellers ikke ville have fået. Hvis terapien omvendt ikke har ændret de ting i dit liv, du ønsker, og du måske stadig føler dig fastlåst, så bør du overveje at give et kreativt kursus et forsøg.  

Disse ting skal du vide om et kreativt kursus 

Hvis du kaster dig ud i at finde et kreativt kursus, så vil du opleve, at du kan lære, hvordan du heler dig selv. Og som et modspil til regulær terapi, så kommer du til at arbejde med dig selv på mere kreative måder. 

På et kreativt kursus er tanken nemlig, at du gennem lyd, dans, dramatiseringer og helingsritualer kan komme mere i kontakt med den visdom, du selv er i besiddelse af. Og desuden vil der tages HEL-kort i brug, som kan tages i brug, når du ønsker værktøjer til de udfordringer, du står overfor.

Hvad kan der arbejdes med på et kreativ kursus?

Når du vælger at tilmelde dig et kreativ kursus, så er der rig mulighed for at arbejde med mange forskellige udfordringer. Kurset kan være for dig, som gerne vil forbedre forholdene til dine omgivelser, måske vil du have hjælp til at slippe et gammelt kapitel, så et nyt kan startes eller måske vil du have kræfter til at komme videre i den situation, du står i.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Social Media Manager

Se alle job Indryk job

Job

Outreach Officer

Frist: 19. december

Content & Social Media Manager

Frist: 12. december

Marketing Automation Manager

Frist: 16. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.