Cecilie Brandt


Cecilie Brandt

Cecilie Brandt

Karma: 0 (?)

Psykologsamtaler: Nøglen til et styrket mentalt helbred

Annonce 

Hvis der er en ting, som er blevet højaktuelt i forbindelse med Covid-19, så er det psykologsamtaler. Flere medier har nemlig haft et øget fokus på, hvordan lidelser som angst og depression er blandt de udfordringer, som flere har haft inde på livet, blandt andet i forbindelse med nedlukningen af landet. 

Lidelser som angst og depression kan være svære selv at få bugt med, og jo længere man går uden at søge hjælp, desto mere kan udfordringerne komme til at tage af ens energi og trivsel i hverdagen. Men hvorfor er det så, at psykologsamtaler kan være nøglen til, at man får styrket ens mentale helbred? Det får du uddybet herunder. 

Derfor kan psykologsamtaler hjælpe dig videre

Når du starter i et forløb ved en psykolog, så kan du forvente, at vedkommende har ekstra meget viden og erfaring, når det kommer til psyken og forskellige psykiske lidelser. Det betyder også, at psykologen er godt klædt på til at hjælpe dig med nye værktøjer, nye forståelser m.m., så du kan få bugt med angsten eller din depression. 

En anden årsag til, at psykologsamtaler kan hjælpe dig videre er, at psykologen kan skræddersy terapien til lige netop dig. Dette har nemlig utrolig meget at sige, da der kan være forskel på, hvordan der skabes forandringer alt efter, hvem psykologen sidder overfor. 

Kom i hænderne af en psykolog i København 

Hvis der er en ting, som er sikkert, når vi snakker om psykologforløb, så er det, at du kan finde god hjælp i København. Det vil du især også opleve, hvis du rækker ud til Radha Vijay, som arbejder som psykolog i København. Radha har erfaring med en række forskellige udfordringer. Du kan derfor også forvente, at du kommer i et godt forløb, hvor rammerne er trygge, og hvor I arbejder sammen om at hjælpe dig godt videre i lige netop din situation.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Pressekonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.