Cecilie Brandt


Cecilie Brandt

Cecilie Brandt

Karma: 0 (?)

Denne rette terapi kan hjælpe dig til mere overskud

Annonce

Oplever du, hvordan dit overskud ikke er, hvad det har været? Så kan terapi være noget, du bør overveje. På mange måder kan det nemlig være lige den hjælp, som du har brug for. Det prøver vi også at forklare nærmere herunder.  

Derfor kan du genvinde dit overskud i terapi 

Det at starte i terapi er også ensbetydende med, at du får et pusterum, hvor du kan vende præcis de ting, der fylder i dit liv. For mange har dette i sig selv den effekt, at de føler sig lettede allerede efter første terapisession. Og det kan være et godt skridt på vejen mod, at du kan genvinde dit overskud. 

En anden ting der kan spille ind på, at du kommer til at genvinde dit overskud i terapi er, at  psykologen hjælper dig med at få plads til mere af det, du ønsker i din hverdag. Du kan nemlig forvente, at du kan få hjælp til at få nye forståelser, værktøjer eller andet, som er vigtigt for dig at arbejde med. Terapien kommer nemlig til at blive skræddersyet til dig. 

Start i den bedst mulige terapi i Århus her

Hvis du vil guides i retningen af en psykolog, du kan starte i terapi Århus ved, så er psykolog Mathias Nagbøl et rigtig godt bud. Du har desuden selv indflydelse på, om du ønsker terapi i hans fysiske rammer i Århus, eller om du måtte foretrække et terapiforløb online. 

Sæt gerne lidt tid af til at læse mere på Mathias’ hjemmeside, hvis du allerede nu vil læse mere om de udfordringer, han har særlig erfaring med. Du kan også klikke ind på hans blog-sektion, hvor du kan læse mere i dybden omkring forskellige emner, for hvem ved - måske er der et emner, der passer på lige præcis din situation.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Studentermedarbejder

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.