Cecilie Brandt


Cecilie Brandt

Cecilie Brandt

Karma: 0 (?)

3 tips til dig som skal til psykolog i Lyngby

Annonce

Det at finde en psykolog er ikke altid en helt nem opgave. Der er nemlig mange psykologer om buddet, uanset om du skal finde hjælp til udfordringer med angst, stress, depression, konflikter i parforholdet eller andet. For at gøre det en smule nemmere for dig, så finder du her 3 tips, du kan følge, når du skal finde en psykolog i Lyngby. 

Følg disse 3 tips når du skal til psykolog i Lyngby

1. Undersøg hvornår kan du få en tid 

Når du skal finde en psykolog i Lyngby, så kan der være forskel på, hvornår du kan få en tid. Der kan nemlig være lidt ventetid alt efter, hvem du kontakter. Du kan derfor også forholde dig til, hvornår du kan få en tid, og om det du skal have hjælp til kan vente i så lang tid. Ellers kan det være en løsning, at du rækker ud til lidt forskellige psykologer. 

2. Find en psykolog der før har arbejdet med din udfordring

Du kan stå stillet ekstra godt, hvis du kan finde en psykolog, som allerede har erfaring med den udfordring, du ønsker hjælp til. For jo mere kendskab og forståelse psykologen har af et emne, desto bedre hjælp kan der også være at komme efter. Du kan derfor også bruge lidt tid på at undersøge den specifikke erfaring, din kommende psykolog har.

3. Lyt til din mavefornemmelse

Et sidste og tredje tip er, at du lytter til den mavefornemmelse du har, når du kontakter og starter ved psykologen. Det at du er tryg ved din psykolog har nemlig meget at sige for dit forløb, og at du har mod på at åbne op omkring dit liv.

Hvis du forsøger at gå med disse tre tips, når du skal vælge en psykolog Lyngby, så er chancerne ekstra store for, at du kommer i det helt rette forløb for dig. 

 

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Institutleder

Se alle job Indryk job

Job

Institutleder

Frist: 4. januar

Communication Partner, Household care

Frist: 10. december

Social Media Manager

Frist: 16. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.