Bjørn Erik Brandsæter Helgeland


Bjørn Erik Brandsæter Helgeland

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: onsdag 17. februar 2016

Om

Bjørn Erik Brandsæter Helgeland er født den 28. april 1973 i den norske by Svarstad, hvor Bjørn Erik Brandsætter voksede op.
 
Bjørn Erik Brandsæter Helgeland har blandt andet studeret på Larvik Gymnasium, BSHTI, Trondheim Økonomiske Høgskole.
 
I dag bor Bjørn Erik Brandsæter Helgeland i Starvern i Norge og er gift med Ida Brandsæter Helgeland. Sammen har de tre skønne og sunde børn.
 
I 2009 trådte Bjørn Erik Brandsæter Helgeland ind i virksomheden ABAX, hvor han på nuværende bestyrer titlen som Chief Operating Officer (COO) og Co-Founding.
 
ABAX er et norsk aktieselskab, der udvikler og sælger elektroniske køreboger og diverse former for udstyrs-kontroller.
 
ABAX blev grundlagt i 2003, hvor virksomheden primært solgte telefoni, bredbånd og hjemmecomputere. I 2006 blev ABAX nødsaget til at finde en ny forretningsniche – som blev at sælge elektroniske kørebøger udviklet i samarbejde med ABAX’s hovedejer ETS. Satsningen på elektroniske kørebøger viste sig at blive en kæmpe succes.
 
I sommeren 2009, hvor Bjørn Erik Brandsæter Helgeland netop er trådt ind i virksomheden som COO, er tiden inde til en større satsning. ABAX omstruktureres og får en kraftig forstærkning på salgssiden, som viser sig som en succes ganske kort tid efter.
 
I dag har ABAX mere end 315 ansatte fordelt på salg, kundepleje, markedsføring, support, administration, kvalitet og udvikling på hovedkontoret i Norge. ABAX har desuden virksomheder i både Sverige, Danmark, Finland, England og Holland. 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
ABAX
Siden 2008
COO ABAX er i dagen en af verdens førende udvikler og leverandør af elektronisk kørebøger og udstyrskontrol.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.