Billy Adamsen


Billy Adamsen

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: søndag 17. marts 2013

Om

Hvem er Billy Adamsen ?

Uddannelse: Eksam art i sprogpsykologi, Mag.art i litteraturvidenskab og Ph.d i politisk sprogpsykologi (1996)
 

Jeg var i mange år kendt som forfatter og ekstern lektor ved bl.a. Kbh universitet, CPH Business School og SDU. Har udgivet flere forskellige bøger bl.a. ”Tv og computere – gode babysittere” (1995).


I 1996 udgav jeg bogen ” Tv-valg og Tv-vælger” hvilket også var året, hvor statsminister Poul Nyrup Rasmussen ansatte mig som sin personlige rådgiver -og gjorde min person offentlig kendt.


Under perioden udgav jeg bogen ”En enkelt sag – en enkelt tanke” (1998)
Jeg var tilknyttet som særlig medierådgiver under hele regeringsperioden helt frem til -og under valget 2001.

I perioden efter valget varetog jeg forskellige typer af erhverv, bl.a. hos SID og som direktør i boldklubben BK Frem.


2005 blev jeg ansat som direktør hos Rødovre Mighty Bulls i Rødovre som bl.a. opnåede at blive danske pokalmestre under min ledelse. Samme år udgav jeg også bogen ”Spindoktor” om mine oplevelser indenfor politik frem til 2002.


2008 blev året, hvor jeg skiftede til kommerciel direktør i Malmøs nye multiarena Malmø Arena.


Efter en periode som strategidirektør hos Sylvester og Co. vendte jeg retur til politik i 2010, hvor jeg i en kort periode vikarierede som rådgiver for økonomi og erhvervsminister Brian Mikkelsen.

I dag arbejder jeg fortsat med ishockey og er tilknyttet det nordamerikanske NHL agency O2K management, hvor jeg varetager deres Europæiske interesser mht scouting og udvikling af talenter, samt har mit eget Kommunikationsbureau Kontinues.com

Derudover er jeg igen aktiv skribent med min egen blog på Avisen.dk samt underviser og skriver på en ny bog om Talenter i sport og Talenter i Erhvervslivet.

 

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.