Benjamin Jørgensen


Benjamin Jørgensen

Benjamin Jørgensen

Karma: 0 (?)

Den vigtigste og mest oversete ting for din lokale forretning!
Hvis du virkelig mener det med din lokale forretning så gør du klogt i at satse stærkt online! Jamen det er da kontra-intuitivt tænker du? – Her kommer en forklaring på hvorfor…

Mit navn er Benjamin Jørgensen, jeg arbejder til dagligt med SEO hos et større magento-baseret webbureau og hjælper blandt andet en kunde der blandt andet sælger sexlegetøj på purepleasure og, som jeg vil bruge til at eksemplificerer med.
Bot-shop.dk er placeret i en hård branche, hvor mange store spillere gør rigtig meget online. Lige så meget behøver du ikke gøre. Men der er én ting du simpelthen ikke må undlade!
Du SKAL have en Google+ Business profil! Det skulle du forhåbentligt allerede gerne have, ellers så er det bare med at komme i gang.
Når du har oprettet den er det vigtigt at du får styr på basis design af den og gerne nogle fine billeder på den også.
Når du har styr på basic udseendet af din Google+ Business profil så kommer her mit råd og grunden bag den. Du skal få folk til at rate din virksomhed gennem Google.
Men hvorfor er det så vigtigt?
Tag nu bare den branche Bot-shop er placeret i. ’Butikkerne’ har en kamp om placeringerne på google. Det samme gør sig dog gældende, hvis du eksempeltvis er frisør i Aarhus – der er helt op mod 6000 søgninger om måneden!
 
Uanset hvad gælder det dog om at optimere sin placering på de resultater Google viser sine forbrugere. Du har nok hørt om SEO før, gætter jeg på. Det har selvfølgelig en stor betydning for resultaterne på en lang række ord, men lige omkring lokale forretninger. I E-commerce kaldet; Brick&Mortar, er der dog nogle lidt andre spilleregler – som heldigvis også gør sig gældende for ride udstyrs butikker. Selvom de fleste dog kun findes online den dag i dag så bliver de faktisk regnet som værende Brick&Mortar hos google. Derfor gælder de specielle regler altså også i den branche og for Bot-shop.dk.
 
Når man skal rangere på lokale forretinger har google-anmeldelser en kæmpe betydning.
 
Derfor kan jeg på det kraftigste opfordre til at du i din lokale frisør-salon måske lige beder en glad stamkunde om de ikke vil give din dig en anmeldelse på google mens de alligevel venter på at blive klippet.
Det er ikke den magiske løsning til topplaceringer – men jeg lover dig for at du hurtigt vil se resultater, da det netop i det google kalder lokale søgninger har stor indflydelse på, hvem der rangerer først.
God fornøjelse med det!

Kommentarer

Få nyhedsbrev

46 JOB

Presse- og Kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.