Vis os dine apps

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1011 artikler

57 indlæg

Angry Birds eller Financial Times? Facebook eller Kforum? Twitter eller MyFootball? Hvilke apps har du på din iPhone? Kforum har spurgt en række iPhone-entusiaster. De har taget et screendump af deres iPhone og beskrevet deres yndlingsapp. Giv selv dit bidrag i kommentarsporet.

 

Kommende digitale udviklingsdirektør i Berlingske medier Mads Kristensen er vild med Instapaper

Se Kprofil

 

 

Min favorit p.t. er Instapaper, der sørger for, at alt det fede indhold, jeg har fundet rundt omkring, også har mulighed for at blive læst.

 

 

Social Media guruen Anna Ebbesen trykker på dem alle sammen

Se Kprofil

 

 

Yndlingsapp? Dem alle sammen! Tjekker DMI, inden jeg står op; kalenderen, inden jeg tager tøj på; rejseplanen og kortet kunne jeg ikke komme frem uden; tager ca. 2 billeder om dagen; tjekker mails, min reader, Facebook og Twitter i pauserne; bruger Instapaper til at gemme gode tweetede links og til at læse artikler, som jeg har gemt til senere læsning på arbejdet. Men lige nu er jeg vist mest begejstret for Evernote, fordi man kan have noter med alt fra opskrifter til research med sig på farten på tværs af maskiner.

 

 

Redaktør Timme Bisgaard Munk spiller Bamboo Kungfuuu i Netto

Se Kprofil

 

 

De bedste apps er for mig NYTimes, Guardian og The Atlantic samt FT & Huffpost. Det er gode nyhedskilder i køen i Netto, så man ikke ender med at tjekke Ekstra Bladet eller spille Angry Birds.

 

 

Digital udviklingschefen Morten Gade har en halløj-mappe

Se Kprofil

 

 

Min yndlingsapp hedder Instapaper. Den gør, at når jeg bruger min computer og falder over en artikel, jeg gerne vil læse, kan jeg trykke på en knap i browseren. Herefter kommer artiklen automagisk ned på iPhonen i en læsevenlig version. På flere sider, fx www.longform.org, kurateres der et udvalg af gode, længere artikler til samme formål. Det betyder, at når jeg sidder i toget, venter ved lægen eller bare vil fordrive 15 minutter, så har jeg altid kvalitetslæsestof ved hånden. Nævnes bør også Wunderlist (to do-liste), Twitter, Yammer, The Economist, Podio, Danske Bank (og MitKBH :-)).Og et par mobiloptimere: m.berlingske.dkm.viskalspise.dk.

 

 

Kommunikationseksperten Joachim Sperling får sit daglige fodbold-fix

Se Kprofil

 

 

Jeg kan ikke sige, at der er en app, jeg bruger mest. Men skal jeg fremhæve nogle, må det være min Facebook-app, Soundhound, der er en forbedret version af musikgenkendelsesprogrammet Shazam (man får også teksterne med, og den genkender langt flere sange end Shazam), Pro2, der bringer mig alverdens fodboldresultater, Remote, der fjernbetjener min musik, og så tror jeg også, jeg vil få stor glæde af Danske Mobilbank, navnlig når den kommer i en iPad-version. Til iPad er jeg i øvrigt gladest for Pulse, der er en visuel RSS.

 

 

Social Media Guruen Martin Sønderlev Christensen holder styr på forretningen på vejen

Se Kprofil

 


 

Nothing fancy, min telefon er et værktøj. Jeg ringer, sms'er, tjekker mails og tager billeder. Yndlingsapp, tja: Facebook og Twitter bliver brugt flittigt. Jeg bruger Googleapps, Yammer, Podio, Dropbox, Evernote til at holde styr på forretningen på vejen. Rejseplanen og kort er også flittigt brugt til at finde rundt. Og Kforum er naturligvis toppen, når man nu selv har lavet den – og den har boostet mit besøg på Kforum gevaldigt. Fifa 11 er tidsfordriv, godt tidsfordriv.

 

 

Berlingske Community manager Astrid Haug shopper i AppShoppen

Se Kprofil

 


 

AppShopper er meget bedre end Apples egen shop: Sæt apps på ønskesedlen og få en push-besked, når den falder i pris. Søg specifikt i gratis eller betalte apps, i opdaterede apps eller apps, der har ændret pris. Læs min anmeldelse af AppShopper. 

 

 

DR Chefkonsulenten Felicia Elisabeth Jackson bager pandekager og tjekker nyheder

Se Kprofil

 

 

How to cook everything, hvor jeg altid kan finde en god opskrift f.eks. på amerikanske pandekager. Og HuffPost, som er blevet en uundværlig opdatering på alle områder.

 

 

Kommunikationskonsulenten Troels Johannesen loves lastFM

Se Kprofil

 

 

Last FM, fordi den giver mig al den musik jeg vil have.

 

 

The Queen of blogging Trine-Maria Kristensen tjekker vægten med WiScale

Se Kforum

 

 

Jeg har to apps, som jeg synes er cool for tiden: Angry Birds Season – jeg spiller det i toget, og det er udformet som en julekalender med en ny låge/ ny bane hver dag. Angry Birds er det eneste spil på telefonen, jeg foreløbig er blevet grebet af. WiScale, som er en app, der er koblet direkte til min wifi-badevægt fra Withings. Jeg vejer mig hver morgen og har altid statistikken og udsving med i lommen, hvilket er smart her i julemåneden! Næste skridt er at koble vægten til en wifi-søvnmonitor. Hele ideen med, at vi kan måle og dele egne data om, hvor vi var, hvad vi vejede, hvor langt vi løb, og hvordan vi sov, tror jeg bliver spændende at følge i de kommende år.

 

 

Advice direktøren Ralf Lodberg løber i morgenkulden med Nike

Se Kprofil

 

 

Jeg ville gerne fortælle om en meget akademisk og halvesoterisk app, men jeg må indrømme, at jeg faktisk bare er rigtig glad for basis-apps som mail, kalender, kort, vejr etc. Min yndlingsfritids-app er helt klart Nike+gps: Mellemtider hver kilometer, overblik over ruten, når man kommer hjem, historik med hurtigste løb, powersong, når man er ved at gå kold. Det er simpelthen verdensklasse, når man som jeg må tage den meget tidlige og meget kolde morgen i brug for at få tid til at komme ud og løbe.

 

 

Medie analytikeren Jon Lund twitter med Twittelator

Se Kprofil

 

 

Mest brugte: mail og Twittelator, ur, tv-guide og DMI Byvejret.

 

 

Social media E- business eksperten Michael Rying sorterer efter farve

Se Kprofil

 

 

Jeg er jo nok lidt miljøskadet – har i hvert tilfælde sorteret mine apps ud fra ikon-farve!!! Mest brugte er Dropbox, hvorfra jeg kan styre, hvad vores sælgere ser på deres iPads og på computeren i vores butik på Østerbrogade.

 

 

Politikens bagside redaktør Oliver Stilling

Se Kprofil

 

 

Det lyder måske mærkeligt, men jeg bruger Information en del. Jeg ved, at de har valgt dagens bedste seks-syv artikler ud til app'en, så jeg ikke drukner i ligegyldigheder. jeg elsker New York Times og tror endda, at jeg vil betale for at have den, hvis man bad mig lægge nogle penge. Jeg er meget glad for netTV - ikke fordi jeg bruger den særlig meget, men fordi tanken om, at jeg kan se tv fra Sri Lanka, Benin eller Den Dominikanske Republik på min telefon, er forjættende.

 

---

 

Download Kforums app her

 

Giv selv dit bidrag i kommentarsporet: Hvad er din yndlingsapp?
 

Du er også velkommen til at sende en billede af din hjemmeskærm plus en linje om din ynglingsapp.

Den sætter vi så ind på listen med dit navn og foto.

Send den til webmaster@kforum.dk  Billedet af din skærm tager du ved at trykke på hjemmeknappen og tænd / sluk knappen på samme tid.

 

---

 

Tag et k-kursus i apps - læs mere her.

Relaterede artikler

iPad redder ikke mediebranchen - iPad-håbet fik en spand koldt vand i hovedet, da den amerikanske oplagskontrol, ABC, kort før nytår barslede med de sene...
iQuit - Apples livsstilsprodukter bliver samlet af selvmordstruede kinesere på Foxconn-fabrikkerne. The New York Times' seneste ...
Hvorfor elsker Apple lysebrunt læder? - Apples kalender-app fremstår med lædersyninger, der er inspireret af de lysebrune læderstole i Steve Jobs' private jetfl...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

27 JOB

Projektleder

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.