Speciale om Det Kongelige Teaters relationer til unge
Det Kongelige Teater - opbygning af relationer på sociale medier

Skrevet af

Lasse Iversen
Sportschef

1 artikler

0 indlæg

Det Kongelige Teater er i en udfordret situation, da Det Kongelige Teater oplever nedskæringer, lave besøgstal og få unge teatergængere. Samtidig er Det Kongelige Teater en meget traditionsrig organisation, der bygger på nogle klassiske og traditionsrige kunstformer. Det Kongelige Teater står over for en central udfordring i forhold til at sikre et fremtidigt kundegrundlag. Dette skyldes, at unge mellem 18 og 29 år kun udgør 7 % af Det Kongelige Teaters kundegrundlag, hvor 43 % er 60 år +. Så hvad sker der om 20 år, hvis de unge ikke har en forståelse af, hvordan Det Kongelige Teater kan være et relevant tilbud?
Et centralt omdrejningspunkt i specialet er, hvordan Det Kongelige Teater kan sikre, at unge vil knytte sig tættere til Det Kongelige Teater fremover, således at Det Kongelige Teater sikrer et fremtidigt kundegrundlag og dermed fremtidig overlevelse. I dette speciale ser vi på, hvordan Det Kongelige Teater kan bygge langsigtede relationer op til den unge målgruppe, således at de unge får en forståelse af, hvordan Det Kongelige Teater kan blive et relevant og attraktivt tilbud.
 
Vi argumenterer for, at Det Kongelige Teater med fordel kan bruge sociale medier som platform for relationsudvikling. Der opstår et interessant spændingsfelt mellem en meget traditionsrig organisation og så (sen)moderne sociale medier.
 
Specialet favner en bred vifte af teoretiske tilgange - videnskabsteoretisk, metateoretisk og operationel teori, der kvalificerer og videnskabeliggør pointerne. Vi anvender nyeste teori inden for netværksbranding, sociale medier, relationsopbygning og strategisk kommunikation. Via dybdegående empiri og teori tager vi afsæt i en grundig analyse af unges behov, hvortil vi udfærdiger en række løsningsforslag.
 
Specialet er vurderet til karakteren 12.
 
Læs hele specialet her.
 
 
 
 

Relaterede artikler

Er Det Kongelige Teater en visuel besparelse? - Det Kongelige Teater skal spare og skære ned. Spørgsmålet er, om teatret allerede er begyndt - med sit logo?

Giv din stemme

21 stemmer
4,9/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Head of Communication

Frist: As soon as possible

Kampagnerådgiver

Frist: 12. juni kl. 12.00

Mediechef

Frist: 18. juni
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.