Speciale om det digitale læringsmiljø OurNote
OurNote – et digitalt læringsmiljø i udvikling

Skrevet af

Max Jensen
Uddanelseskonsulent

1 artikler

0 indlæg

Viden er i høj kurs og specielt den rette viden. Men i et videnssamfund med et stadigt stigende fokus på viden, øges også kompleksiteten omkring det at håndtere denne. Mit speciale forsøger at imødekomme sådanne kompleksiteter og omhandler konceptet OurNote - et digitalt læringsmiljø, hvor studerende understøttes i at konstruere, dele og kommunikere omkring annotationer.

Gennem flere forskellige læringsteoretiske perspektiver, design og produktion af en konceptvideo og en større kvantitativ undersøgelse peges der i specialet på hvordan, konceptet omkring OurNote med fordel vil kunne understøtte studerendes tilgang til, og samarbejde omkring, digitale læringsmaterialer.

Specialet skiller sig specielt ud på tre niveauer: 1) Det udfordrer de gængse studieteknikker og lægger op til nye og innovative måder at tilgå og kommunikere omkring viden. 2) Specialet er struktureret omkring 4 bærende faser, hvor det er lykkedes at favne bredt omkring såvel metodiske, teoretiske, praksisnære, reflekterende og kritiske elementer. 3) Endeligt så taler specialets undersøgelsesresultater for sig selv, her ses en stor tilslutning omkring konceptets potentialer.

Det var mig en stor fornøjelse at udforme mit speciale og det er ligeledes en stor fornøjelse at kunne få lov at dele mit arbejde med jer alle.

(I forbindelse med specialet har jeg designet og produceret en 5 min. konceptvideo omkring OurNote, videoen kan ses via følgende link: ournote.info

Specialet er vurderet til karakteren 12.

Læs hele specialet her

 
 
 
 

Relaterede artikler

Slå teksten ihjel - Hvordan kommer man som kommunikationsansvarlig i gang med at lave e-learning? Her kommer e-learning-ekspert Julie Ekner ...

Giv din stemme

11 stemmer
4,7/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

58 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Projektleder

Frist: 9. december

Presse- og mediechef

Frist: 19. december

Journalist – Presseansvarlig

Frist: 2. januar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.